Καθοριστική η υποστήριξη του SupportCY στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων – ΟΚΥΠΥ, με την παραχώρηση έξι οχημάτων


Πέντε επιβατικά οχήματα και ένα μικρό λεωφορείο παραχώρησε μέχρι σήμερα, το SupportCY για τις ανάγκες αντιμετώπισης της πανδημίας στον ΟΚΥΠΥ.

Συνεπής εδώ και ένα χρόνο στην κοινωνική του αποστολή, το SupportCY συνεχίζει να βρίσκεται αδιάλειπτα δίπλα στους συνανθρώπους μας, στηρίζοντας έμπρακτα τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας – ΟΚΥΠΥ. Ενισχύοντας το έργο του στην μάχη κατά του Covid-19, το SupportCY, έχει παραχωρήσει από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι σήμερα, έξι οχήματα με στόχο την ενίσχυση του στόλου της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για αντιμετώπιση του αυξημένου αριθμού περιστατικών. 

Τα πέντε επιβατικά οχήματα έχουν παραχωρηθεί από την Unicars, μέλος του SupportCY, όπως επίσης και ένα μικρό λεωφορείο για την μεταφορά ασθενών το οποίο έχει τη βάση του, στο Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Τα οχήματα έχουν παραχωρηθεί με την οικονομική υποστήριξη της Τράπεζας Κύπρου και διαθέτουν εξοπλισμό GPS, μια προσφορά της εταιρείας Frotcom Cyprus.

Μέχρι σήμερα, τα οχήματα έχουν διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο έργο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, πραγματοποιώντας πέραν των 300 διακομιδών ασθενών με κορωνοϊό.  

Επίσης τα αυτοκίνητα έχουν συμβάλει στις κατ’ οίκον δειγματοληψίες, εξυπηρετώντας έτσι συνανθρώπους μας που ήταν αδύνατο να μεταβούν για διενέργεια ελέγχου σε συγκεκριμένους χώρους.  

Το Δίκτυο SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, επιτεύχθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19. Για όλες τις δράσεις και προγράμματα του Δικτύου, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη σελίδα του SupportCY στο Facebook.

Μέχρι σήμερα το SupportCY απαριθμεί 117 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις και οργανισμοί επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο μέσω του email: supportcy@bankofcyprus.com για περισσότερες πληροφορίες.