Κατερίνα Στικούδη: «Έχω ακούσει πολλά για εμένα, αυτό δεν σταματάει, γιατί υπάρχει εμπάθεια»


Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο The 2night Show.

Αυτή η περίοδος τη βρίσκει φοβερά ευτυχισμένη για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι μετά από καιρό το όνειρό της να εγκατασταθούν οι γονείς της στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη έγινε πραγματικότητα.

«Επιτέλους έγινε το όνειρό μου πραγματικότητα μετά την πρώτη καραντίνα ήρθαν οι γονείς μου μόνιμα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Θέλω να τους βλέπω γιατί ο χρόνος περνάει» είπε.

Μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Your Face Sounds Familiar – All Star ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού από πλευράς της ανάμεσα στους συμμετέχοντες κι αυτό γιατί είναι άνθρωποι με τους οποίους γνωρίζετε εδώ και χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της άκουσε πολλές αρνητικές κριτικές. Ποτέ, όμως, δεν στάθηκε σε αυτές γιατί ήθελε να ζήσει τη ζωή της όπως ήθελε εκείνη κι όχι οι άλλοι.

«Έχω ακούσει πολλά για εμένα, αυτό δεν σταματάει, γιατί υπάρχει γύρω μας εμπάθεια από την άλλη δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνω το όνειρό μου. Έκλεινα τα αυτιά μου, έβλεπα πού θέλω να πάω και προσπαθούσα να πετύχω τον στόχο μου. Μία είναι η ζωή που ζούμε και φεύγει χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι».

 

Τις ιδιωτικές στιγμές της με τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη aka DJ Rico θέλει να τις κρατά μακρυά από τα φώτα. Μιλώντας για εκείνον συγκινήθηκε καθώς είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Με φροντίζει, με προσέχει, είναι δίπλα μου. Μου έχει δώσει στη ζωή μου πολλά. Όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάω ακόμα πιο πολύ» τόνισε.

Τέλος, αφηγήθηκε και τη «χυλόπιτα που έφαγε από τον Michael Jordan, όταν του ζήτησε αυτόγραφο…

Πηγή : znews.gr