Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Είναι η σταθερά μου, το στήριγμά μου»


Σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Γερονικολού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό In Style και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή.

Η όμορφη ηθοποιός που αυτή την περίοδο συμπρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, “Κι όμως είμαι ακόμα εδώ” μιλά για αυτή την επαγγελματική τους συνύπαρξη εξηγώντας πως οι κοινοί στόχοι ζωής τους είναι που κάνουν τα πάντα να φαίνονται πιο εύκολα.

«Είναι πολύ όμορφο που συνεργαζόμαστε με τον Γιάννη. Είναι πολύ ταλαντούχος και κοινός μας στόχος είναι να υπογράφουμε δουλειές με πίστη, πάθος, αφοσίωση και πολύ μεράκι» δηλώνει η Κατερίνα Γερονικολού και συνεχίζει αναλύοντας τι σημαίνει για εκείνη ο έρωτας, «Αν και τόσο κλισέ, ο έρωτας αν ήταν μάθημα θα ήταν η Χημεία. Ένα συναίσθημα μαγνήτης που θέλεις να το ζεις καθολικά. Και έχω τη χαρά και την ευτυχία να το ζω. Διότι στις μέρες μας εκλείπει η φλόγα του έρωτα και της αγάπης. Εκλείπει το φλερτ, η συντροφικότητα. Όταν το έχεις όμως, πρέπει να το ζεις, να το αγαπάς και να το φροντίζεις».

Όσο για το τι εύχεται για τη νέα χρονιά σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή η Κατερίνα Γερονικολού απαντά: «Να μη χαθούν και να μην αλλάξουν τα συναισθήματά μας. Ο Γιάννης είναι η σταθερά μου. Ειδικά σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, θέλω κοντά μου έναν άνθρωπο – στήριγμα».

Πηγή : tlife.gr