Κατακτήθηκε ο στόχος της Lexus Cycling Dream Team!


Η φιλανθρωπική ποδηλασία «Αγώνας Αγάπης» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Με κεντρικό στόχο την υποστήριξη της «Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού» η Lexus Κύπρου, με τη συνεργασία του SupportCY, της Τράπεζας Κύπρου και των εθελοντών της ποδηλατικής ομάδας Lexus Cycling Dream Team κατάφεραν, για ακόμα μια χρονιά, να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία την ποδηλατική διαδρομή 130 χιλιομέτρων, η οποία τερμάτισε στη Μητρόπολη Λεμεσού, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Με την ολοκλήρωση της φιλανθρωπικής ποδηλασίας «Αγώνας Αγάπης» πραγματοποιήθηκε ειδική τιμητική τελετή στη Μητρόπολη Λεμεσού  στην οποία παρέστησαν ιερείς, μέλη της Κοινότητας Αγίου Λουκά, εργαζόμενοι της Lexus Cyprus και τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την ολοκλήρωση της ανέγερσης του Πολυδύναμου Κέντρου, της «Κοινότητας Αγίου Λουκά του Ιατρού»,   στο Φιλάνι, το χωριό που επιλέχθηκε ως αφετηρία του φετινού «Αγώνα Αγάπης».

Το Πολυδύναμο Κέντρο με την ανέγερσή του θα μπορεί να καταστεί ένα ασφαλές καταφύγιο ανακούφισης, φροντίδας και αγάπης για τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες και τις οικογένειές τους. Θα παρέχεται ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών και θεραπευτικών προγραμμάτων, ούτως ώστε οι συνάνθρωποί μας με αναπηρίες να διαβιούν ενσωματωμένα μέσα στην κοινότητα με ασφάλεια, αξιοπρέπεια, ποιότητα ζωής, ανάπτυξη δεξιοτήτων και μέγιστη αυτονομία.

Τονίζεται ότι δωρεές εξακολουθούν να γίνονται δεκτές και μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά μέσω της ιστοσελίδας www.koinotitaagioulouka.com ή επικοινωνώντας στο 99 420962

Η Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού (αρ. μητρώου 290), είναι εγκεκριμένο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα που συστάθηκε στις 19 Μαρτίου 2008, σύμφωνα με τις διατάξεις του περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμου 57/1972. Η ανάγκη σύστασης του Ιδρύματος προέκυψε λόγω της περιορισμένης διάθεσης χώρων με επαρκείς και σύγχρονες υποδομές και την κατάλληλη στελέχωση για τη φιλοξενία και φροντίδα των συνανθρώπων μας με αναπηρίες.