Καταγγέλλουμε τον βανδαλισμό τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Cyta


Η Epic καταγγέλλει τον βανδαλισμό τηλεπικοινωνιακών υποδομών της Cyta από αγνώστους. Μια τέτοια ενέργεια, πέρα από κακόβουλο έγκλημα, στρέφεται εναντίον των πολιτών καθώς διαταράσσει τη ζωτική ανάγκη τους για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο.

Τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών σήμερα είναι αναγκαία για τη λειτουργία των νοσοκομείων και του συστήματος υγείας. Εξυπηρετούν τους χιλιάδες εργαζόμενους που προσπαθούν να δουλέψουν από το σπίτι, τις επιχειρήσεις που παραμένουν ανοικτές για να προμηθεύουν τα βασικά αγαθά. Διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν τα παιδιά  από το σπίτι. Επιτρέπουν στην κυπριακή οικογένεια να επικοινωνεί με τα απομονωμένα αγαπημένα της πρόσωπα, να ενημερώνεται και να ψυχαγωγείται στις δύσκολες μέρες του περιορισμού.

Παρακαλούμε όλους να βοηθήσουν ώστε να απομονωθούν όσοι συμμετέχουν σε τέτοιες ενέργειες με αφορμή ανυπόστατες φήμες χωρίς κανένα λογικό ή επιστημονικό έρεισμα.

Εάν διαπιστώσετε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια σε τηλεπικοινωνιακές υποδομές, παρακαλούμε να το αναφέρετε στις αρμόδιες αρχές.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη ώστε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με τον κόσμο, μεταξύ μας αλλά και κοντά σ’ αυτούς που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

Σχετικά με την epic

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.
Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.
Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.