Καρναβάλι στο Royal Apollonia της Λεμεσού με εορταστική διάθεση και μοναδικές προσφορές!


Καρναβάλι στο Royal Apollonia της Λεμεσού με εορταστική διάθεση και μοναδικές προσφορές!

Η επικείμενη περίοδος του καρναβαλιού και η Καθαρά Δευτέρα αποτελούν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για διασκέδαση και χαλάρωση, και το ξενοδοχείο Royal Apollonia της Louis Hotels δεν θα μπορούσε να μην την τιμήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Με μια σειρά από εορταστικές δραστηριότητες και προσφορές, το Royal Apollonia υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο για όλους τους επισκέπτες του.

Για το Σαββατοκύριακο του καρναβαλιού, συγκεκριμένα στις 16-18/3, το 5* ξενοδοχείο προσφέρει μια ειδική και ταυτόχρονα πολύ ελκυστική προσφορά για διαμονές στις οποίες δεν θα μπορέσει να αντισταθεί κανείς. Κάνοντας κράτηση, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν είτε από δωρεάν διαμονή για ένα παιδί είτε από δωρεάν αναβάθμιση του γεύματος! Με ελάχιστη διαμονή δύο νυχτών και τιμές που θα ξετρελάνουν τον κάθε επισκέπτη! Η ίδια προσφορά ισχύει και για τα τριήμερα 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, τόσο οι ένοικοι του ξενοδοχείου όσο και εξωτερικοί επισκέπτες θα μπορούν να διασκεδάσουν σε ένα μοναδικό Carnival Party στο Luna Bar, στις 20:00 με τον DJ να παίζει σε ρυθμούς σάμπα.

Και φυσικά, στο Royal Apollonia, δεν μπορεί να λείπει το εορταστικό μπουφέ της Καθαρά Δευτέρας, όπου με το πλούσιο σαρακοστιανό τραπέζι και την καταπληκτική ατμόσφαιρα, ο κάθε επισκέπτης θα απολαύσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το ξενοδοχείο στον αριθμό 25 508 800.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε το Λεμεσιανό καρναβάλι και να δημιουργήσετε αξέχαστες εμπειρίες στο Royal Apollonia στη Λεμεσό μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels.