Καραντίνα Παγκράτι: Αυτός είναι ο επόμενος διαδικτυακός καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια!


Με επιτυχία συνεχίζει ο Κωστής Μαραβέγιας τις διαδικτυακές του συναντήσεις στο instagram με καλούς του φίλους και συναδέλφους του χώρου. Η “Καραντίνα Παγκράτι” συνεχίζει να φέρνει κοντά μας αγαπημένους ανθρώπους που συζητούν με τον γνωστό τραγουδοποιό για την νέα πραγματικότητά όλων μας, τραγουδούν μαζί του αλλά και χαρίζουν στιγμές γέλιου.

Επόμενος καλεσμένος του Κωστή, θα είναι ένας μουσικοσυνθέτης… ίσως ο πιο επιτυχημένος της γενιάς του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συνεργαστεί με τεράστια ονόματα της ελληνικής μουσικής, ενώ έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την επιστήθια φίλη του και σταθερή του συνεργάτιδα, Νατάσα Μποφίλιου.

Ο λόγος για τον Θέμη Καραμουρατίδη που έρχεται με ανεβασμένη διάθεση και θα απαντήσει σε όλα!

View this post on Instagram

«Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα τους;» «Ποια είναι η κοινή μούσα των μουσικοσυνθετών που είναι υπαίτια για μια φιλία που βρήκε ταβάνι και που τους κρατάει σε απόσταση social distancing πολύ πριν την εκδήλωση της πανδημίας;» Αυτά και άλλα βασανιστικά ερωτήματα θα βρουν απαντήσεις από τον πιο αγαπημένο μου μελωδοποιό και συνθέτη της γενιάς μας @themiskaramouratidis Φυσικά στην «καραντίνα Παγκράτι», μετά μουσικής και κουβέντας. Αύριο Τρίτη 14 Απριλίου εδώ στις 16:00! #karantinapagrati #maraveyas #themislatremenos

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Πηγή : tralala.gr