«Κάποτε»: Ο Πάνος Μουζουράκης κυκλοφορεί νέο τραγούδι και video clip«Κάποτε θα γυρίσω να δω και θα είμαι ένας άλλος εγώ», τραγουδά ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι.

Αφού έφερε αέρα «Bollywood» στην προηγούμενη κυκλοφορία του, ο πάντα ανατρεπτικός και πρωτοπόρος στο είδος του καλλιτέχνης παρουσιάζει τώρα ένα single με τον τίτλο «Κάποτε».

Τη μουσική και τους στίχους του «Κάποτε» έχει υπογράψει η Άννα Φραγκούλη, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή του τραγουδιού φρόντισε ο Ορέστης Πλακίδης.

Ο Πάνος Μουζουράκης συνοδεύει την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του με ένα προσωπικό σημείωμα.

«Ο Σαββόπουλος μου είχε πει κάποια στιγμή ότι δεν πρέπει να εξηγείς τα τραγούδια σου. Καθώς έτσι περιορίζεις την ατομική φαντασία του εκάστοτε ακροατή», αναφέρει.

«Επίσης δεν το έχω γράψει εγώ, όπως βλέπετε στον υπότιτλο. Άρα το πλησιέστερο που θα μπορούσα να φτάσω στην περιγραφή του είναι το πώς το βίωσα εγώ όταν το τραγούδησα και τι σήμαινε για εμένα η κάθε λέξη την συγκεκριμένη στιγμή», συνεχίζει.

«Και λέω την συγκεκριμένη στιγμή γιατί είναι από αυτά τα τραγούδια που είμαι σίγουρος πως αν τα ακούσω κάποτε ξανά, θα έχει άλλα δώρα νοηματικά κρυμμένα που θα μου φανερωθούν, με το βασικό απαράλλαχτο μήνυμα “η αγάπη θα ’ρθει”», τονίζει.

Το «Κάποτε» απέκτησε με ένα εμπνευσμένο music video που αναδεικνύει το πολυδιάστατο ταλέντο του Πάνου Μουζουράκη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες με τη σκηνοθεσία του Πέτρου Αντωνιάδη.

Συνεχίζοντας το προσωπικό σημείωμά του, ο Πάνος Μουζουράκης ευχαριστεί όλους τους φίλους / συνεργάτες του που «έφεραν όλη την αγάπη τους και δόθηκαν στην οπτικοακουστική πραγματοποίηση αυτού του έργου»:

«Την Άννα Φραγκούλη που μου εμπιστεύτηκε τους μαγικούς στίχους της, ντυμένους προσεκτικά με την αρμόδια μελωδία. Τον Ορέστη Πλακίδη, διευθυντής των ήχων, χορογράφος των νοτών και οδηγός της μουσικής μας βόλτας.

Τον οραματιστή Πέτρο Αντωνιάδη που με την μοναδική ματιά του, την εφευρετικότητα και το ασυγκράτητο πάθος του κατάφερε με τα ελάχιστα μέσα που το σπίτι στο Λος Άντζελες εν μέσω καραντίνας είχε να προσφέρει, να αποδώσει σε εικόνα όλη την ουσία των στίχων και της μουσικής σε ένα οπτικό αποτέλεσμα που θα ζήλευαν παραγωγές Hollywoodιανές.

Τον υπέροχο, ταπεινό και πολύτιμο Κώστα Καρύδα που το πολυδιάστατο ταλέντο του και πάλι απλόχερα τάχθηκε στο μέρος της δημιουργίας και το κερασάκι που έβαλε στην τούρτα μας δεν ήταν απλό, ήταν διαμαντένιο και χρειάστηκε πολύ σκάψιμο για την εξόρυξη.

Τον εκπρόσωπο της δοτικότητας, Δημήτρη Γιαννέτο ζωγράφο ζωντανών πορτραίτων και Κόμη της κόμης. Που με την πινελιά του ομόρφυνε την εικόνα, εμένα και τα γυρίσματα.

Και φυσικά τους το ανθρώπους πίσω από κάθε κυκλοφορία μου… την εταιρεία μου!»

Το «Κάποτε» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Πηγή : hit-channel.com