≠ΚανείςΜόνος Η Epic προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet σε μαθητές


Η Epic ενώνει τις δυνάμεις της με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αυτή τη δύσκολη περίοδο και προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 230 μαθητές δημόσιων σχολείων.

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος, #ΚανείςΜόνος, η εταιρεία παραχωρεί δωρεάν 230 συνδέσεις σε οικογένειες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο από το σπίτι, προκειμένου να μην μείνει κανένας μαθητής χωρίς internet.

Ο Θάνος Χρονόπουλος, CEO της Epic δήλωσε σχετικά: «Το έργο του Υπουργείου Παιδείας για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι πολύ σημαντικό. Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε και να ενδυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια για αυτό και προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες ιντερνέτ σε μαθητές που το χρειάζονται. Για να μπορούν να κάνουν τις εργασίες τους, να παρακολουθούν τα μαθήματα τους online, αλλά και να επικοινωνούν με τους συμμαθητές τους πιο εύκολα. Αυτές τις μέρες είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι. Κανένας δεν θα μείνει μόνος και κυρίως οι μαθητές.»

Μέσα από στοχευμένες δράσεις στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης #Κανείς μόνος, η Epic στηρίζει αποκλεισμένες και ευάλωτες ομάδες που δοκιμάζονται περισσότερο αυτή την περίοδο.

Σχετικά με την epic

Η epic είναι ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο. Παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και συνδρομητικής τηλεόρασης καθώς και εξειδικευμένες λύσεις ICT για επιχειρήσεις. Παράλληλα, λειτουργεί 18 καταστήματα με προϊόντα τεχνολογίας, accessories και τηλεπικοινωνιακές λύσεις.

Η epic συνδυάζει υπερσύγχρονο δίκτυο και πραγματική οικονομία. To 2019 προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση για ένα νέο, ασύλληπτα γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Ανήκει στην Monaco Telecom, πάροχο του Πριγκιπάτου του Μονακό, ενώ αποτελεί μέλος μιας δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται επίσης στη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελβετία και την Ιρλανδία.