Κάνε τη σωστή επιλογή!


Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, η ναυαρχίδα της ανώτατης εκπαίδευσης στην Κύπρο, διανύει πολύχρονη ανοδική πορεία γεμάτη διεθνή αναγνώριση και επιτυχίες. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει πέραν των 100 μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών, Μάστερ και Διδακτορικού επιπέδου.

Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου συνεχίζεις το ταξίδι σου στον κόσμο της μεταπτυχιακής γνώσης, διεκδικώντας μια από το πλήθος θέσεων για τα Master και Διδακτορικά Προγράμματα, που θα αρχίσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Ως εκ τούτου, σε περιμένουμε στo Open Day, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου, από τις 14:00 μέχρι τις 19:00, όπου θα έχεις τη δυνατότητα για περαιτέρω ενημέρωση, από το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Πανεπιστημίου, για όλα όσα αφορούν τα Master και Διδακτορικά προγράμματα σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το κορυφαίο ερευνητικό και τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη χώρα, με μεγάλο εύρος σπουδών, ακαδημαϊκό προσωπικό διεθνούς κύρους, σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, κορυφαίες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο και συνεχή ανοδική πορεία στις διεθνείς κατατάξεις, αποτελεί μια υψηλού επιπέδου επιλογή για όσους αναζητούν σπουδές διεθνών προδιαγραφών.

Αυτό καταδεικνύεται τόσο από τον έντονο συναγωνισμό για εξασφάλιση θέσης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όσο κι από το υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων που καταγράφει. Οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κύπρου, έχοντας λάβει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, συνεισφέρουν δημιουργικά και υπεύθυνα στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κύπρου και της Ευρώπης ευρύτερα. 

Τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών καλύπτουν μεγάλο εύρος γνωστικών αντικειμένων στις ανθρωπιστικές, θετικές, κοινωνικές και εφαρμοσμένες επιστήμες και προσφέρονται τόσο στην ελληνική, όσο και σε διεθνείς γλώσσες. Για τα προσφερόμενα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών επισκέψου την ιστοσελίδα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών: https://www.ucy.ac.cy/graduateschool/master-programmes-of-study/?lang=el 

Οι αιτήσεις για τις νέες θέσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω του συστήματος οnline application system του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Μάθε περισσότερα εδώ