«ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΖΙ ΑΡΩΜΑΤΑ» για 6η χρονιά στο ΡΙΚ


Με νέα επεισόδια από τις 21 Σεπτεμβρίου

Η αγαπημένη μας σειρά «Καμώματα τζ’ Αρώματα», για 6η συνεχή χρονιά μαζί μας στο ΡΙΚ1, ΡΙΚHD και στο ΡΙΚSat. Ανανεωμένη, με πολλά καμώματα των χωριανών επιστρέφει από τις 21 Σεπτεμβρίου σε νέα ώρα μετάδοσης. Μαζί μας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 7:30 το βράδυ.

Η Παραδείσα θα μπορούσε να είναι ένα χωριό  πρότυπο ευτυχισμένης και αρμονικής κοινωνίας.   Όλοι μαζί να αποφασίζουν για τα κοινά, όλοι να κάνουν αυτό που αγαπούν και όλοι μαζί μονιασμένοι να ζουν ελεύθεροι. Όλα αυτά σε ένα όμορφο κόσμο, αγγελικά πλασμένο.

Στο κόσμο όμως της Παραδείσας, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Οι  μουχτάρηδες του χωριού είναι δύο και  δεν χάνουν αφορμή να ρίξουν τη σκούφια τους για καυγά, οι γυναίκες τους προσπαθούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, η μπακάλαινα και ο καφετζής να ανακατεύονται παντού, ο παπάς κι’ η παπαδιά πότε να διχάζουν και πότε να ενώνουν τους χωριανούς, η  Ροδούλα να θέλει να γίνεται το δικό της, η Ανθούσα να ζει το δικό της δράμα, ο Χαμπής να μην αποφασίζει να πάρει τη Μαρικκού, κι όλοι οι χωριανοί να έχουν ο καθένας τα βάσανά του.  Έξι χρόνια όμως αγαπήσατε όλους τους χαρακτήρες και  τους συγχωράτε τα όποια ατοπήματά τους.  Στο φετινό τηλεοπτικό χάρτη λοιπόν, ψάξτε και βρείτε το όμορφο αυτό χωριό και απολαύστε για άλλη μια χρονιά τα καμώματα των χωριανών και τα αρώματα αυτής της καθημερινής σειράς του ΡΙΚ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χρύσανθος Χρυσάνθου, Κώστας Βήχας, Πόπη Αβραάμ, Σοφία Καλλή, Ζωή Κυπριανού, Χάρης Πισσίας, Άντρη Κυριαζή, Σπύρος Γεωργίου, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Νεκτάριος Θεοδώρου, Βασίλης Χαραλάμπους, Μαρία Παπακώστα, Άλκης Χρίστου, Τζούλη Γρηγορίου, Μαριλένη Σταύρου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Θεοφάνους, Ζωή Σοφού

Σενάριο: Ανδρέας Νικολαϊδης, Αγγέλα Σπανούδη, Μαρίνα Βρόντη, Χριστίνα Κωνσταντίνου