«Καμώματα τζι αρώματα» από τις 30 Σεπτεμβρίου στο ΡΙΚ1

Από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, τα αγαπημένα μας «Καμώματα τζι αρώματα» ανανεωμένα, έρχονται και πάλι στο ΡΙΚ1, καθημερινά στις 18.30μ.μ.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, οι μουχτάρηδεςΠαναής και Αναστάσης, θα συνεχίσουν τις λυκοφιλίες τους, οι γυναίκες τους Μαρούλα και Θεονίτσα θα φροντίζουν να τους ξελασπώνουν και ο καφετζής και η μπακάλαινα θα μπλέκουν σε καινούργιους μπελάδες. Η Ροδούλα θα συνεχίζει να καταπιέζει με τις αππωμάρες της τον Γιαννή, ενώ η Αντριανού και ο Ιωσίφης περιμένουν το παιδί τους. Η Ανθούσα και ο Γιακουμής παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους ήταν επεισοδιακός και η Μαρικκού κυνηγά ακόμα το Χαμπή. Η παπαδιά συνεχίζει το τροπάριό της, ο παπάς κάνει υπομονή και η κοκόνα Δέσποινα κάνει ότι μπορεί.

Είναι ένα χωριό που όσο κι’ αν ψάξετε δεν θα το βρείτε πουθενά στο χάρτη. Το χωριό Παραδείσα και οι ιδιόρρυθμοι κάτοικοι του, μας κρατούσαν συντροφιά για τέσσερα χρόνια. Τέσσερα ξεχωριστά χρόνια. Τέσσερα επιτυχημένα χρόνια.

Και φυσικά από τις 30 Σεπτεμβρίου, όλοι αυτοί θα βρίσκονται και πάλι στο σαλόνι μας και θα φροντίζουν να περνάμε καλά. Να αποβάλλουμε το άγχος και την κούραση της ημέρας και το χαμόγελο να στολίζει το πρόσωπό μας από την αρχή του κάθε επεισοδίου μέχρι και το τέλος του.

Ηθοποιοί: Χρύσανθος Χρυσάνθου, Κώστας Βήχας, Πόπη Αβραάμ, Σοφία Καλλή, Ζωή Κυπριανού, Σπύρος Γεωργίου, Χάρης Πισσίας, Άντρη Κυριαζή, Ελεάνα Παπαδοπούλου, Μαργαρίτα Ζαχαρίου, Προκόπης Αγαθοκλέους,  Μαρία Παπακώστα, Βασίλης Χαραλάμπους, Άλκης Χρίστου, Τζούλη Γρηγορίου, Νεκτάριος Θεοδώρου, Μαριλένη Σταύρου.

Σεναριακή ομάδα: Αντρέας Νικολαΐδης, Αγγέλα Σπανούδη, Μαρίνα Βρόντη,  Χριστίνα Κωσταντίνου.

Σκηνοθεσία:  Νίκος Θεοφάνους και Ζωή Σοφού.

Καθημερινά από το ΡΙΚ1, στις 18.30.