«Καμία Ψυχή»: Το οδοιπορικό της Παυλίνας Βουλγαράκη στα μαγικά τοπία της Ινδίας


Ένα μαγευτικό οδοιπορικό της Παυλίνας Βουλγαράκη στην αχανή κι αρχαία χώρα των γοητευτικών αντιθέσεων και των πρωτόγνωρων συγκινήσεων, την Ινδία.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έκανε πριν λίγους μήνες ένα ταξίδι – εμπειρία στην Ινδία που της άλλαξε τη ζωή.

Σήμερα, οι πολύ ζωντανές εικόνες που αποτύπωσε στο μυαλό και στο κινητό της, γίνονται ένα άκρως ατμοσφαιρικό video clip για το τραγούδι – προσευχή «Καμία Ψυχή».

Το «Καμία Ψυχή» είναι ένα πολύ προσωπικό τραγούδι – προσευχή του οποίου η ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια υπογράφει τόσο τη μουσική (μαζί με τον Γιώργο Κυριάκο) όσο και τους στίχους.

Μια μουσική επίκληση στη δύναμη της επαφής να απαλύνει -με τη μοιρασιά- τον πόνο, η οποία συγκίνησε παράφορα το κοινό και παίζεται με αγάπη από τα ραδιόφωνα.

Το ίδιο προσωπικό είναι και το video clip που κάνει πρεμιέρα σήμερα, ένα μαγευτικό οδοιπορικό της Παυλίνας Βουλγαράκη στην αχανή κι αρχαία χώρα των γοητευτικών αντιθέσεων και των πρωτόγνωρων συγκινήσεων, την Ινδία, την οποία η τραγουδοποιός επισκέφτηκε πριν λίγους μήνες, βιώνοντας μια μοναδική εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή.

Τα ερασιτεχνικά, αν και καθηλωτικά, πλάνα στους δρόμους και τα μνημεία της Ινδίας γυρίστηκαν με τη βοήθεια των περαστικών, στους οποίους η Παυλίνα έπαιζε το τραγούδι και ύστερα τους ζητούσε ευγενικά να την τραβήξουν ένα βίντεο με όποιον τρόπο ήθελαν.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο γνήσιο όσο και το ίδιο το τραγούδι.

Το single «Καμία Ψυχή», όπως και ολόκληρη η δισκογραφία της Παυλίνας Βουλγαράκη, κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Πηγή : Hit Channel