Καλομοίρα: Το πρόγραμμα γυμναστικής και η ζωή με τα παιδιά στο σπίτι!

Έχει περάσει κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τότε που η Καλομοίρα έφερε στον κόσμο το τρίτο της μωράκι, την όμορφη Αναστασία – Καλομοίρα, και η γνωστή τραγουδίστρια έχει μπει για τα καλά σε πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Το Καλομοίρακι, μάλιστα, όχι μόνο έχει χάσει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της, αλλά είναι και πιο αδύνατη και ανανεωμένη από πριν.

Μπορεί η γλυκιά τραγουδίστρια να λέει χωρίς τύψεις, ότι αδυνατεί να αντισταθεί στις τηγανιτές πατάτες και άλλες λιχουδιές, όμως και ο ερχομός του τρίτου της παιδιού, την οδήγησαν στο να υιοθετήσει μια πιο healthy εκδοχή ζωής. Η ίδια, μάλιστα, καθημερινά μας δείχνει στα Instagram stories της τις συνταγές που ετοιμάζει για όλη την οικογένεια -προσπαθώντας να μαγειρεύει πάντα υγιεινά-, αλλά και τις νέες συνταγές που δημιουργεί.

Ξεκουράσου! 💜R E L A X or at least try too! #momsgottarest #mylife

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

Από το πρόγραμμά της, όμως, δεν λείπει και η σκληρή προπόνηση. Ναι, παρόλο που έχει τρία μικρά παιδιά στο σπίτι -και τρέχει όλη την ώρα- η Καλομοίρα δεν σταματά να κάνει τα beaute της και να ακολουθεί το πρόγραμμα γυμναστικής που έχει ορίσει για να μένει πάντα σε φόρμα. Στο πλευρό της φυσικά, και σε αυτήν την προσπάθεια είναι ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης, που δεν σταματά να την ενθαρρύνει σε κάθε προσπάθειά της!

Δες φωτογραφίες;

Ώρα για beaute…

My boys 💜💜

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

🏋🏼‍♀️#morning

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on

Το κυνήγι με την κόρη της…

[ot-video][/ot-video]