Καλομοίρα: Στο νοσοκομείο και στο… αστυνομικό τμήμα στις διακοπές της!

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης επέστρεψαν στην Ελλάδα για έναν ξεχωριστό λόγο, να βαφτίσουν την μικρή τους κόρη, Αναστασία – Καλομοίρα.

Φυσικά, δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος που επισκέφθηκαν την πατρίδα, καθώς πέρα από την τελετή της βάφτισης συνδύασαν και τις διακοπές τους στα ελληνικά μέρη.

Το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία μαζί με την βάφτιση να απολαύσει και το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Αφού έκαναν μια μικρή απόδραση στην Μύκονο, όπου πήγαν όλοι μαζί οικογενειακώς για μερικές μέρες, στη συνέχεια, η Καλομοίρα και ο Γιώργος πήγαν στα χωριά τους, ώστε να δουν τις οικογένειές τους. Βέβαια, η όμορφη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της είχαν ένα δυσάρεστο συμβάν, καθώς ο πατέρας του Γιώργου Μπούσαλη πήγε στο νοσοκομείο. Η Καλομοίρα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή την νοσηλεία του πεθερού της, ενώ ευχαρίστησε και το νοσοκομείο της Σπάρτης που τον πρόσεχαν τόσο καλά!

Πριν λίγη ώρα, όμως, ανέβασε άλλο ένα βίντεο στα Instagram Story της, στο οποίο βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Μολάοι, κοντά στην Μονεμβασιά. Οι λόγοι ήταν καθαρά γραφειοκρατικοί και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για την Καλομοίρα!

Δες τις φωτογραφίες:

[ot-video][/ot-video]