Καλομοίρα: «Με το Γιώργο υπήρξαν χαζο-χωρισμοί, λόγω πάθους»


​Η Καλομοίρα μιλά πρώτη φορά για την κρίση που πέρασε η σχέση της με τον άντρα της, Γιώργο Μπούσαλη και παραδέχεται πως «Ο Γιώργος ήταν το πρώτο αγόρι που φίλησα». «Κρίση στη σχέση μας περάσαμε πριν παντρευτούμε, διότι δεν ήμασταν τόσο συχνά μαζί. Εκείνος ήταν στην Αμερική κι εγώ στην Ελλάδα. Τότε υπήρξαν χαζο-χωρισμοί, λόγω πάθους. Τώρα που τα σκεφτόμαστε, βέβαια, γελάμε.» αναφέρει.

Από το 2008, η Καλομοίρα όταν έφυγε μόνιμα για την Αμερική, η μόνη χρονιά που δεν ήρθε στην Ελλάδα ήταν όταν γέννησε τα δίδυμα. «Θέλω κάθε χρόνο να ερχόμαστε, ώστε να αγαπήσουν τα παιδιά μου την Ελλάδα, την κουλτούρα, τη γλώσσα και τα ωραία μας φαγητά». Κάθε χρόνο που έρχονται στην Ελλάδα, ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν είναι να πάνε στο σπίτι τους στη Γλυφάδα (ο Γιώργος έχει ένα διαμέρισμα κοντά στην παραλία) και μετά να φάνε σουβλάκι με γύρο.

«Τρελαίνομαι για το φαγητό, αν και παραδέχομαι πως δεν είμαι καλή μαγείρισσα. Δεν το βάζω κάτω, όμως. Θα μάθω» λέει με πείσμα. Μόνιμος προορισμός της οικογένειας Μπούσαλη είναι και το χωριό του ζεύγους, τα Νιάτα Λακωνίας. «Ο μπαμπάς του Γιώργου έχει χτίσει ένα υπέροχο πέτρινο σπίτι. Ο πεθερός μου είναι σπουδαίος. Ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε τόσα πολλά στη ζωή του» λέει η Καλομοίρα με καμάρι.

Περνούσε από το μυαλό τους να επιστρέψουν; «Δύσκολα, διότι η δουλειά του Γιώργου είναι στην Ουάσινγκτον. Επιπλέον, θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με τα πρώτα τους ξαδέρφια, που είναι όλοι στην Αμερική. Εξάλλου, τόσο η δική μου οικογένεια όσο και του Γιώργου ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Αυτό που θέλουμε είναι κάθε χρόνο να ερχόμαστε για δύο μήνες στην Ελλάδα, να κρατάμε τις επαφές με τις ρίζες μας».

Πώς βίωσε την αναστάτωση που επικρατεί στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες; «Όλοι μας ζήσαμε την αναταραχή που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα και ανησυχήσαμε πολύ. Η οικογένειά μου και όλοι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό πονάνε όταν η Ελλάδα πονάει» λέει η Καλομοίρα, ενώ σπεύδει να εξηγήσει: «Η αβεβαιότητα για το άγνωστο μέχρι να γίνει το δημοψήφισμα και να δούμε την επόμενη μέρα και ποιο θα είναι το μέλλον της Ελλάδας μάς φόβισε όλους. Πιστεύω πως τώρα τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους και όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να πάρει καιρό, αλλά το μέλλον της Ελλάδας θα είναι ακόμα πιο λαμπρό, γιατί οι Έλληνες είναι δυνατοί, έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά και πάντα υπερισχύουν. Είναι στο αίμα μας και το αποδεικνύει και η ιστορία μας».

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος μαζί με τους γιους τους, το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν καλεσμένοι στη βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέωντα Πατίτσα στη Μύκονο, αλλά τελευταία στιγμή δεν κατάφεραν να παραβρεθούν. «Η Μαριέττα και ο Λέων είναι αγαπημένοι μας φίλοι. Δυστυχώς, την τελευταία στιγμή δεν καταφέραμε να πάμε στη βάφτιση του γιου τους, γιατί προέκυψε κάτι έκτακτο, αλλά έμαθα πως ήταν υπέροχα. Δεν έχω ακόμη γνωρίσει το νεοφώτιστο, αλλά ξέρω τη μικρή Μάργκο, που είναι ένα κόσμημα, πανέμορφη σαν τη μαμά της».

 

Πηγή: star.gr