Καλομοίρα: Η “μάχη” του μπάνιου με τα παιδιά και το δείπνο που ετοίμασε για όλη την οικογένεια! (φώτος & βίντεο)Είναι στα καλύτερά της και δεν το κρύβει. Η Καλομοίρα δεν έχει σταματήσει να περνά στιγμές απόλυτης ευτυχίας με όλη την οικογένεια και προσπαθεί να φροντίζει τα αγαπημένα της πρόσωπα όσο περισσότερο μπορεί. Μετά το ταξίδι, μάλιστα, στην Ελλάδα, όπου έγινε η βάφτιση της κόρης της Αναστασίας – Καλομοίρας και τις βουτιές στη Μύκονο, η Καλομοίρα “γέμισε” μπαταρίες και είναι έτοιμη για τα επόμενα σχέδια της.

Ως τότε όμως, προσπαθεί να περνά τέλειες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία αγγελούδια της. Και παρόλο που όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια “προσπαθεί να είναι αυστηρή μαμά” δεν καταφέρνει να χαλάσει χατίρι στα αγόρια και την κόρη της. Έτσι, για μια ακόμη φορά μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα ξεχωριστό δείπνο για όλη την οικογένεια, με το μενού της να περιλαμβάνει μια λαχταριστή συνταγή κοτόπουλου και την ελληνική παραδοσιακή συνταγή για φακές.

Δες το video:

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Μετά το λουκούλλειο δείπνο, ακολούθησε και παιχνίδι με τα παιδιά, αλλά και η καθιερωμένη “μάχη” για να κάνουν το μπάνιο τους, πριν κοιμηθούν…