Καλομοίρα: Η ανάγκη της για στιγμές χαλάρωσης

Το πρόγραμμα της Καλομοίρας είναι καθημερινά γεμάτο με δραστηριότητες και ανάγκες που πρέπει να καλύψει τόσο για εκείνη όσο και για την 5μελη οικογένειά της.

Η Καλομοίρα, μετά την ολιγοήμερη παραμονή της στην Ελλάδα, επέστρεψε πίσω στο σπίτι της, στις Ηνωμένες Πολιτείες και μπήκε στην ρουτίνα της. Η όμορφη τραγουδίστρια ήρθε στην πατρίδα, με σκοπό την βάφτιση της μικρής της κόρης, Αναστασίας – Καλομοίρας, αλλά μπόρεσε και συνδύασε το ταξίδι της με τις καλοκαιρινές της διακοπές, στην Μύκονο. Τώρα όμως, οι διακοπές τέλειωσαν και επέστρεψε στην καθημερινότητά της στην Αμερική.

Βέβαια, μέσα σε όλες τις απαιτήσεις δεν ξεχνά ποτέ την υγιεινή ζωή, σωστή διατροφή και γυμναστική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια προσπαθεί να μαγειρεύει πάντα σωστά και έτσι έχει μάθει στην οικογένειά της να τρώει ενώ προσέχει και το σώμα της και το πρόσωπό της με διάφορα beauty tips. Το σημαντικότερο όμως είναι το επιδιώκει μέσα σε αυτή την “τρέλα” να βρίσκει κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Συχνά απολαμβάνει βόλτες με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη απλά οδηγώντας στους δρόμους της πόλης και περνώντας χρόνο οι δυό τους. Μία άλλη εναλλακτική είναι η παρακάτω που μοιράζεται σε μία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Ξεκουράσου! 💜R E L A X or at least try too! #momsgottarest #mylife

A post shared by Kalomira (@itskalomira) on