Καλοκαιρινές γευστικές αποδράσεις στην ειδυλλιακή βεράντα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol


Καλοκαιρινές γευστικές αποδράσεις στην ειδυλλιακή βεράντα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol

Αποτελεί αναμφίβολα, έναν από τους ιδανικούς γαστρονομικούς προορισμούς της Λεμεσού, ενώ ο εξωτερικός του χώρος δημιουργεί μια πραγματική όαση δροσιάς για τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Το Wolfgang’s Steakhouse στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, μας υποδέχεται κάθε βράδυ, στην ατμοσφαιρική βεράντα του, κάτω από τους πανύψηλους φοίνικες και μας προσφέρει μια πολυδιάστατη εμπειρία γευστικών απολαύσεων και συναρπαστικών δροσιστικών επιλογών.

Ο elegant πράσινος χώρος, ο ιδιαίτερος εξωτερικός φωτισμός και ο έναστρος ουρανός, συνθέτουν ένα μοναδικό ρομαντικό και καλαίσθητο τοπίο, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες καλοκαιρινές νύχτες.

Στο βραβευμένο Wolfgang’s Steakhouse, η υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες συναντούν τα δημοφιλή steaks από premium κοπές κρεάτων, ενώ το Raw Bar Selection με ψάρια, όστρακα και θαλασσινά αναζωογονεί τις αισθήσεις και απογειώνει τη γευστική εμπειρία.

Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol θα ξεχωρίσει αυτό το καλοκαίρι και για τα δροσιστικά signature cocktails του, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε στην καταπράσινη ειδυλλιακή βεράντα, υπό τους ήχους των πιο ατμοσφαιρικών beats να σας ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά!

INFO: Wolfgang’s Steakhouse Limassol | Λεωφόρος Αμαθούντος 6, Μουτταγιάκα

Τ: 25 944 004 | W: www.wolfgangssteakhouse.com.cy