Κάλια Ελευθερίου: Απάντησε πρώτη φορά μετά το χαμό που προκλήθηκε με τις δηλώσεις της για τις Κύπριες παρουσιάστριες

Η συνομιλία της με παρουσιάστρια κυπριακού καναλιού…

Πριν από μία περίπου εβδομάδα κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, το περιοδικό Celebrity, όπου σε αυτό φιλοξενήθηκε συνέντευξη της Κάλιας  Ελευθερίου, η οποία μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: “Στην Κύπρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία. Δεν έκανα τίποτα από τα δύο”.

Η δήλωση αυτή της νεαρής συνεργάτιδας του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ προκάλεσε χαμό και ποικίλα σχόλια. 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Νοεμβρίου, πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την πρώην συνεργάτιδά της, Κάλια Ελευθερίου, η οποία ήταν αρκετά στεναχωρημένη για την έκταση που πήρε το θέμα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον αέρα της εκπομπής της, όπως μεταδίδει το chnews: “Θέλησα να επικοινωνήσω με την Κάλια και να δω τη δική της θέση. Τη ρώτησα αν ήθελε να κάνει μια δημόσια τοποθέτηση στην εκπομπή μας. Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια. Παρ’ όλα αυτά, την άκουσα πολύ στεναχωρημένη για το γεγονός. Μου είπε: “Ξέρεις τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Απομονώθηκε μια ατάκα που είπα εντελώς χιουμοριστικά”. […] Η Κάλια έχει το δικό της χιούμορ, και εμείς το έχουμε ζήσει εδώ στην εκπομπή. Μου ανέφερε ότι το είπε με χιούμορ, χωρίς βέβαια να μην ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Δηλαδή, δεν το παίρνει πίσω αυτό που είπε. Μου είπε: “Προφανώς και δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αλλά για κάποιες αυτό ήταν η αφορμή να δοθεί μια ευκαιρία. Δεν ήθελα να ισοπεδώσω ή να προσβάλω κάποιον, αλλά είναι γεγονός ότι σε κάποιους ανθρώπους έχει δοθεί μια ευκαιρία”.

Πηγή : ILS