Καίτη Γαρμπή: Το ντουέτο που ετοιμάζει με τον Χρήστο Μάστορα


Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει ένα ντουέτο – έκπληξη με τον Χρήστο Μάστορα.

Τη δισκογραφική τους συνεργασία που θα κυκλοφορήσει σύντομα αποκάλυψαν η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μάστορας, κατά τη διάρκεια της εκπομπής που έκαναν οι MEΛISSES στο Mega το βράδυ της Παρασκευής.

Ανάμεσα στις επιτυχίες της που ερμήνευσε η «ντίβα της καρδιάς μας» ήταν και το «Η Πατρίδα Μου», σε μια εκτέλεση – έκπληξη μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.

Αυτό είναι το δεύτερο ντουέτο που κάνει η Καίτη Γαρμπή με καταξιωμένο άνδρα συνάδελφό της.

Το «Η Πατρίδα Μου θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό στο οποίο η Καίτη Γαρμπή μοιράζεται κάποιες από τις διαχρονικές της επιτυχίες με άνδρες καλλιτέχνες της πρώτης γραμμής. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Σε μουσική και στίχους του Φοίβου, «Η Πατρίδα Μου», στην οποία η Καίτη Γαρμπή ένωσε τη φωνή της με εκείνη του Αντώνη Βαρδή, κυκλοφόρησε το 1997 στον πολυπλατινένιο δίσκο της «Ευαισθησίες».

Πριν από λίγες εβδομάδες αποκαλύφθηκε το πρώτο ντουέτο της Καίτη Γαρμπή, η «Κιβωτός» με τον Αντώνη Ρέμο.

Αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, το τραγούδι έγινε No. 1 στα digital charts και ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube όπου πλησιάζει το 1 εκατομμύριο views.

Μάλιστα, το ντουέτο συνοδεύεται από ένα συγκινητικό video που φτιάχτηκε εν μέσω της καραντίνας με τη συμβολή του κοινού και είναι αφιερωμένο στους γονείς όλων μας. Όλα τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Κιβωτός Του Κόσμου.

Πηγή : hit-channel.com