Καίτη Γαρμπή: Έγινε μάσκα για τον κορωνοϊό για καλό σκοπό!

Σε ακόμα μία πρωτότυπη κίνηση και, μάλιστα, για καλό σκοπό, πρωταγωνιστεί η Καίτη Γαρμπή, καθώς η μορφή της τυπώθηκε σε μάσκες για τον κορωνοϊό, οι οποίες πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

Τις μάσκες προστασίας σχεδίασε ο γνωστός σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και σε αυτές υπάρχει η Καίτη Γαρμπή μέσα από τα kaitoji, τα δικά της emojis που έχει λανσάρει εδώ και μερικά χρόνια και κάνουν θραύση στα social media.

Στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει το kaitoji «Κιβωτός», από τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Καίτης Γαρμπή, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο δισκογραφικό project της τραγουδίστριας, στο οποίο μοιράζεται κάποιες από τις επιτυχίες της με άνδρες τραγουδιστές της πρώτης γραμμής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.

Μέσα από την «Κιβωτό», η αγαπημένη καλλιτέχνις συνεχίζει την πλούσια κοινωνική της δράση. Τα έσοδα από το video για το ντουέτο «Κιβωτός», που παραμένει εδώ και εβδομάδες στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, διατίθενται για την Κιβωτό Του Κόσμου,  τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Τα έσοδα από τις μάσκες, οι οποίες πωλούνται από το e-shop της Panik, θα βοηθηθούν τα αδέσποτα ζώα.

https://www.instagram.com/p/CAVYm3PAt3o/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Βρείτε τις μάσκες εδώ: https://www.panikrecords.gr/eshop/product/kaitoji-maskes