Καινούργιου VS Μαλέσκου: Τι προκάλεσε την ανοιχτή κόντρα και τα on air καρφιά

Λίγο μετά την κόντρα των δύο γυναικών… η μπάλα πήρε και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο τα ονόματα της Ιωάννας Μαλέσκου και της Κατερίνας Καινούργιου πρωταγωνιστούν σε όλα τα sites… αφού οι δύο γυναίκες βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα και δεν δίστασαν να ρίξουν on air τα καρφιά τους η μία στην άλλη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ που βάση αυτού η Ιωάννα Μαλέσκου θα σταματήσει την καθημερινή ζώνη και θα μετατεθεί τα Σαββατοκύριακα λόγω χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης. Η εκπομπή μάλιστα προσπάθησε να πάρει μερικές δηλώσεις από την Μαλέσκου και εκείνη αρνήθηκε να πει το ότιδήποτε.

«Νόμιζα ότι είχαμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Καινούργιου. Το να μιλάς για μια εκπομπή και για μια παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι, είναι πάρα πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα, το καταλαβαίνω, αλλά κάπου να υπάρχουν όρια! Ένα σεβασμός στοιχειώδης.

Μία εκπομπή που μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι εκπομπές, θα γίνεται βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός πάνω σε ανθρώπους; να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ας σκεφτόμαστε τι λέμε και για ποιους τα λέμε. Στη ζωή όλα μας γυρνάνε και είναι τόσο μικρός ο κόσμος που αύριο θα ξανασυναντηθούμε.

Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες γνώμες που μου λένε πολλά περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα των ανθρώπων… Είναι τουλάχιστον ασεβές», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με την σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε: «Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπατε για τη Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για μένα και μου δίνει συμβουλές. Δε ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν και άλλο χρόνο. Είχαμε τη διάψευση του ΣΚΑΙ που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης. Δε ξέρω τι της μετέφεραν. Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια… Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα… Μιλάει για μικροπρέπεια για μένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δε δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα ακριβώς και μετά να μιλήσεις. Και αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, σε συμβουλεύουν έτσι, είναι και αυτοί που αργότερα θα σου πουν “Ιωάννα λυπόμαστε”. Επειδή τα έχω βιώσει και εγώ αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία για δικιά σου προστασία. Και δεν το συνεχίζω» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και εκεί που πιστεύαμε πως τα πράγματα θα μείνουν ως εδώ, ο ξαφνικός πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης είχε ως αποτέλεσμα να πάρει η μπάλα και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ω, ναι.

Μόλις οι συνεργάτες της Μαλέσκου της μετάφεραν στην δυσφορία του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τα πλάνα με τα φιλιά στο Big Brother, εκείνη θυμήθηκε τα φιλιά του με την Ιωάννα Τούνη στο Ιnstagram. «Θέλω να ζητήσω εγώ προσωπικά από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μια μεγάλη συγνώμη και εκ μέρους της εκπομπής και των συνεργατών μου που προκαλέσαμε αυτή τη μεγάλη δυσφορία, γιατί σοκάρουν αυτές οι εικόνες. Δημήτρη με συγχωρείς», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love it.

Πηγή : must.com.cy