Και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public!


Χιλιάδες επιλογές για την καλύτερη σχολική χρονιά μόνο στα Public

Και φέτος το σχολείο αρχίζει με Public, αφού η επιστροφή στις σχολικές αίθουσες γίνεται πιο εύκολη από ποτέ! Κι αυτό γιατί με μία βόλτα σε ένα από τα καταστήματα Public ή στο public.cy, μικροί και μεγάλοι μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά, μέσα από την ευρεία γκάμα επώνυμου σχολικού εξοπλισμού, πάντοτε στις καλύτερες τιμές!

Στον Νο1 προορισμό τεχνολογίας, ψυχαγωγίας αλλά και οικιακών συσκευών θα ανακαλύψεις ολοκαίνουργια σχολικά είδη, μοναδικά σχέδια σε τσάντες και κασετίνες με επώνυμους ήρωες και πρωτότυπα σχέδια, τα πιο cool τετράδια και είδη γραφικής ύλης, τα οποία θα ενθουσιάσουν το παιδί σου και θα τον κάνουν να ανυπομονεί να ξεκινήσει όσο πιο νωρίς η νέα σχολική χρονιά!

Αυτή τη σχολική χρονιά, τα Public προσφέρουν 20% έκπτωση σε:

Τα Public φροντίζουν πάντοτε να βρίσκουν τρόπους να απολαμβάνεις τη ζωή με τον τρόπο που σε εκφράζει καλύτερα. Και αυτή τη σχολική χρονιά βρίσκονται στο πλευρό σου, για να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες, που θα κάνουν αυτή τη σχολική χρονιά ακόμη πιο δημιουργική και συναρπαστική!

Aμέτρητες επιλογές για την καλύτερη σχολική χρονιά της ζωής σου, σε περιμένουν μόνο στα PUBLIC