Ήβη & Μιχάλης έκαναν ντου με τις μάσκες στο super market για ανεφοδιασμό!

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης προστατεύονται από τον κορωνοϊό με κάθε τρόπο! «Η έφοδος των ninja στο Market…κ πίσω στο σπίτι…κάλο μας κουράγιο αδέρφιαααα…»

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχουν επηρεαστεί πολύ από την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα και έχουν πάρει τα μέτρα τους, προκειμένου να προστατέψουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και την κορούλα τους. «Μένουμε σπίτι» είναι το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας που προτρέπει τους πολίτες να καθίσουν μέσα στα σπίτια τους τόσο για το καλό το δικό τους όσο και των ευπαθών ομάδων.

Προτεραιότητα της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουϊνέλη είναι η 1,5 ετών κόρη τους, Ανατολή – Νεφέλη, συνεπώς κάνουν τα πάντα για να την προστατέψουν. Σήμερα το ζευγάρι χρειάστηκε να βγει από το σπίτι για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια από το super market. Οι δυο τους φόρεσαν φυσικά μάσκες, γεγονός που μας αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης μέσα από το Instagram.

«Η έφοδος των ninja στο Market…κ πίσω στο σπίτι…κάλο μας κουράγιο αδέρφιαααα…», σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή : Reporter Cyprus