Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κολλητός του Παντελή Παντελίδη… Ξέσπα εναντίον της Μίνας και της Φρόσως

Πυροδοτεί εναντίον της Φρόσως και της Μίνας, ο κολλητός του Παντελίδη…
Ο Αργύρης Διαβολίκης ήταν ο κολλητός του Παντελίδης, γράφει και τραγούδια, οπότε η επαφή του με τον Παντελή ήταν πέρα από φιλική και καλλιτεχνική. Ο Αργύρης εδώ και 8 μήνες δεν έβγαλε κουβέντα.

Τίποτε. Ούτε λέξη. Ο Αργύρης μόλις χθες και μετά τα όσα συμβαίνουν και έχουν φέρει και πάλι στον αφρό την ιστορία του Παντελίδη μιλάει για πρώτη φορά. Προτιμά να στείλει στις δυο φίλες του Παντελή ένα μήνυμα με ένα κείμενο που με συγκλόνισε. Ένα κείμενο καθαρό. Αληθινό. Και πάνω απ όλα ανθρώπινο.

kollitos

Διαβάστε το:

Όλοι, η μάλλον λάθος…σχεδόν όλοι (!!!), έχουμε ερωτηματικά…Ζητάμε να γίνουν κάποια πράγματα….να επικρατήσει η λογική, η ανθρωπιά, το συναίσθημα, η ευαισθησία, η φυσιολογικότητα..!!!

Ξέρουμε τι και σε ποιον το ζητάμε ;;;Ξέρουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους καταστάσεις ;;;
Έχουμε έρθει ποτέ στην θέση κάποιου που μπορεί να είναι θύμα, θύτης, νταραβεριτζής (όπως κάποιος ανώνυμα είπε !!!), ή και ψυχολογικά (και όχι μόνο) πιεσμένος ;;; Είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, περιπλοκές και επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν επιτρέπονται τα λάθη…. θέλει λεπτούς χειρισμούς, βάσεις απ την οικογένεια και τον κύκλο μας, σεβασμό και σοβαρότητα…

Δεν ξέρω και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν τα παραπάνω. Σίγουρα, σπάνια η περίπτωση μας !!!

Μόνο τότε λοιπόν, θα πρέπει να μιλάμε, να κρίνουμε και να χλευάζουμε και απλά να βρίζουμε (ίσως αδικημένους) ανθρώπους και καταστάσεις !!! Ντροπή

Να φέρω ένα παράδειγμα, για να καταλάβετε τι λέω…

Πως αυτά τα κορίτσια να πάνε να αντικρίσουν την Μητέρα, τον Πατέρα και τα αδέρφια ενός αδικοχαμένου παιδιού κοιτώντας τους στα μάτια, για ένα ατύχημα που ήταν συνεπιβάτες και οι όλες συνθήκες εκείνου του πρωινού παραμένουν τεράστια ερωτηματικά ;
Τι θα πουν ;;; Απλά συλλυπητήρια ;;;
Και αν γίνει ή 2η «στραβή» και πάρει τον λόγο ο πατέρας ή η μητέρα και ρωτήσει ρε κορίτσια…τι συνέβη εκείνο το μαύρο πρωινό…τι θα πουν ;;;
Δεν ξέρω, Δεν απαντώ ή μιλήστε με τον δικηγόρο μου-μας ;
Δεν γίνεται και να μην πας καθόλου βέβαια !!! Γιατί δεν πας..;; τι σε εμποδίζει..;;; τι συμβαίνει ;;; Υπάρχουν μήπως ερωτήσεις που δεν έχουν εύκολη απάντηση ;;; δεν μπορεί…εκεί είσουν, κάτι ξέρεις !!! Και στο τέλος, να πεις την αλήθεια και ας πονέσει !!! Πες την εσυ κατάματα και…οκ…ίσως καταλαγιάσει ο πόνος κάποτε !!!
Αλλά…
Το ψέμα φίλοι μου, το λες ευκολότερα στον υπάλληλο καταγραφής μιας ένορκης κατάθεσης συμβάντων, που παρεπιπτόντως κάπου εκεί κοντά είναι και ο δικηγόρος σου, παρά να βλέπεις στα μάτια τους ανθρώπους που σου έδωσαν την ευκαιρία να συνυπάρχεις εκείνη την ώρα με τον Παντελή. Εκτός και αν πας και εκεί με δικηγόρο (είπαμε παραπάνω που μπορεί να χρειαστεί) ή τους απαγορεύσεις να ρωτήσουν το οτιδήποτε και αμέσως μετά τα «συλλυπητήρια» το βάλεις στα πόδια !!!
Ελάτε τώρα… γίνεστε αλάζονες και υπερβολικοί !!!
Εσείς θα πηγαίνατε ;;;
Και αν πηγαίνατε τι θα λέγατε δηλαδή ;;; Εγώ χτύπησα πολύ και παραλίγο να κάνω την ίδια διαδρομή με τον Παντελή, αλλά είμαι εδώ να αντιμετωπίσω με ανέκδοτα, παροιμίες, ειρωνίες, παραμύθια κτλ, όλους όσους με χλευάζουν στο Ίντερνετ, γιατί (οι χαζοί) νομίζουν ότι εγώ δεν μπορώ να υπερασπιστώ την αποζημίωση που θα σας ζητήσω ;;; Και η άλλη κοπέλα θα έλεγε να…και εγώ είμουν εκεί, έπεσε όλος ο Παντελής πάνω στο λεπτό κορμί μου και είμουν συγκριτικά με τους άλλους δύο, στην μεριά που καταστράφηκε κατά 90% το αυτοκίνητο (!!!), αλλά εγώ έφυγα σχεδόν αγρατζούνιστη και οι άλλοι δυο την πάτησαν, ενώ και εγώ νομικά, κάτι θα πάρω ;;; Άσε που πρέπει να πούμε και τι έχει συμβεί στην λέσχη, στον χρόνο που πέρασε από εκεί μέχρι την καταραμένη στροφή κτλ κτλ κτλ…
Άσε μωρέ…καλύτερα να μας βρίζουν για το ότι δεν πήγαμε να πούμε ένα συλλυπητήρια !!! Ε ;;; Καλύτερη επιλογή δεν είναι ;;;
Εεεε…λέμε και ότι δεν ήρθε κανείς να μας δει («πατάτα» αυτό και μου θυμίζει το ότι δεν είμασταν στο ίδιο δωμάτιο) γιατί….έτσι θέλουμε… και δεν μετράει που ήρθε ο Τριαντάφυλλος να πει περαστικά και ταχεία ανάρρωση (γιατί αυτό και μόνο είπε) και γιατί δεν ήρθε να τα πει σε εμένα, και ας λέγανε τότε οι γιατροί κάτι «παράξενα» και καλά ότι δεν μιλάω, είμαι σε κακή κατάσταση, καταστολή κτλ…!!! Τέλος πάντων κάτι τέτοιο θέλω να πω !!!
Η μπορούσα τελικά και απλά δεν του πρότειναν – επέτρεψαν… Ας το αφήςουμε κι αυτό…!!!
Τώρα…τα DNA και τα υπόλοιπα που βγαίνουν δεν ξέρω τι και πως…αλλά αν είμασταν εμείς στην θέση τους καλοί μου φίλοι, θα πηγαίναμε ;;; Θα απαντούσαμε ;;;
Απαντήστε …
Για να κλείσω ότι σας γράφω και σκέφτομαι, θέλω να πω καλή και ήρεμη ανάρρωση σε όποιον έχει προβλήματα υγείας (το λέω πραγματικά), καλή επιστροφή στην κανονική ζωή, δικαίωση στους αδικημένους (ζωντανούς ή νεκρούς) και το κυριότερο μου μήνυμα προς αυτούς που μπορούν να με διαβάσουν είναι ότι….ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….!

Το συμπέρασμα μου είναι ότι καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά έχω (αν μου επιτρέπεται) και απαιτήσεις ! Όπως είπε και ένας καταπληκτικός πατέρας σήμερα…και ένα σκυλάκι να πατήσεις, σταματάς, προσπαθείς να βρεις τον ιδιοκτήτη, να πεις…»δεν το ήθελα, μου πετάχτηκε, τρόμαξα» και ένα τυπικό συγνώμη….
Όλες οι υπόλοιπες αντιδράσεις και στάσεις σας λοιπόν, είναι αυτές που προκαλούν, θλίβουν, εξοργίζουν και δημιουργούν από μόνες τους τις συμπεριφορές που εσείς καταγγέλετε !!!
Βρείτε την δύναμη και επιλέξτε (αν υπάρχει άλλη αλήθεια απ αυτή που λέτε), να συνεχιστεί η ζωή σας χωρίς τύψεις θανάτου και κρυφτό.

ΥΓ ξαναλέω ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΥΓ 2. Δεν μπαίνει κυρία μου (ξανθό παράσιτο των μεσημεριανών του καναλιού Ε) στην ίδια ζυγαριά ο θάνατος του Παντελή με την κοπέλα που είναι κοντά μας, επιστρέφει και όπως εσύ είπες επένδυσε στην ομορφιά και το κορμί της !!! ΕΛΕΟΣ !!!

ΥΓ 3. Κε Μπογδάνε, γιατί δεν ζητήσατε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα, για το κινητό του Παντελή όταν το παρέλαβε η οικογένεια, με σβησμένα όλα τα αρχεία, τα μηνύματα και τις κλήσεις ;;;
Είσαστε μεγάλο ταλέντο στο να πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα, αλλά πολλές φορές το ίδιο το «ρεύμα» σας χτυπάει απ ότι αντιλαμβάνομαι !!!

ΥΓ 4. Όταν βρίζεις χάνεις την δυνατότητα να διεκδικείς αλλά όταν διεκδικείς, πολλαπλασιάσεις την δυνατότητα να δικαιωθείς !!! Προς πάσα κατεύθυνση !!!»

Πηγή: gossip-tv