ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ «δεν θέλω να ξανά υπάρξω ένοχος»

Εκτός από αγαπητός στο επίθετο, ο Ιορδάνης επιδιώκει να γίνει αγαπητός και στο κοινό με τα μουσικά κομμάτια του. Ο στόχος του άρχισε ήδη να εκπληρώνεται μιας και το κομμάτι του «ένοχη» έχει ήδη κλέψει τις καρδίες του κόσμου.

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

1) Ιορδάνης Αγαπητός

Εγώ είμαι αυτός και ελπίζω να καταφέρω να γίνω και στο κοινό αγαπητός.

2) Ιορδάνη μου πες μας για αυτή την ένοχη που τραγουδάς τον τελευταίο καιρό …

Η ενοχή είναι μια πλευρά του εαυτού μας ανεξάρτητα του φύλλου, καθώς οι πλειοψηφία από εμάς έχει παίξει με τα μάτια, (θέλω να πιστεύω) λιγότερο, έως καθόλου με την καρδιά και το μυαλό σε βάρος κάποιου συντρόφου μας. Παρόλα αυτά, εγώ το έγραψα για να τιμωρήσω την ενοχή πλευρά του εαυτού μου, σε βάρος μια παλιάς σχέσεις που είχα …

3) Πως νιώθεις κάθε φορά που ακούς το κομμάτι σου στο ραδιόφωνο ;

Αυτό το συναίσθημα πάντα θα είναι ίδιο και θα έχει δυο πρόσωπα, το πρώτο θα είναι σαν ένα  μικρό παιδί που παίρνει το δώρο Χριστουγέννων, αλλά παράλληλα θα είναι σαν μια επιβράβευση ότι αυτό που πράττω με αγάπη και προσπάθεια, είναι σε μια σωστή πορεία, ραδιοφωνική αποδοχή και αγάπη από τον κόσμο.

4) Εσύ νιώθεις αλήθεια ενοχές ;

Φυσικά και νιώθω. Όπως πρώτο είπα το κομμάτι είναι γραμμένο για με τιμωρεί θυμίζοντας μου τα λάθη (τις ενοχές) μου.

5) Υπάρχουν ενοχές στο χώρο της μουσικής ;

Εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου. Θεωρώ ότι κατά πλειοψηφία υπάρχουν ενοχές καθώς είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος που θέλει πολλές φορές να μην είσαι αρεστός σε κάποιους πιθανούς συνεργάτες η συναδέλφους.

6) Αυτό τον καιρό εμφανίζεσαι κάπου ;

Ναι στη Θεσσαλονίκη στο Παρασκήνιο live Παναστασίου 60, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, αλλά στα ενδιάμεσα έχουμε προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Γερμανία, Βουλγαρία και Κύπρο.

7) Ποια τα όνειρα σου;

Τα όνειρα μου αλλάζουν συνέχεια γιατί τα εκπληρώνω και μετά αρχίζω να ονειρεύομαι ξανά. Σίγουρα η καταξίωση στο χώρο της μουσικής είναι ένα όνειρο που συμπεριλαμβάνει κάποιους  επιτυχημένους βραχυπρόθεσμους στόχους. Ονειρεύομαι όμως και ένα διδακτορικό στην ψυχολογία καθώς έχω τελειώσει ψυχολογία και δυο μεταπτυχιακά σχετικά, με αποτέλεσα να θέλω και έναν κορυφαίο τίτλο τόσο γνωστικά όσο και έως μια ολοκλήρωση μιας διαδρομής.

8) Ποιες οι φιλοδοξίες σου για το κομμάτι ένοχη ;

Να αγαπηθεί από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς  και το κοινό, να με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην καταξίωση αν και ευτυχώς οι αρχικές προσδοκίες για το κομμάτι έχουν εκπληρωθεί και νιώθουμε περήφανοι και σίγουροι εγώ και οι συνεργάτες μου για το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσουμε.

9) Σε φοβίζουν οι ζωντανές εμφανίσεις ;

Ποτέ γιατί είναι μια ξεχωριστή πρόκληση κάθε φορά, ένας όμορφος αγώνας μια αλληλεπίδραση με το κοινό.

10) Υπήρξαν κάποιοι που αμφέβαλαν για το ταλέντο σου ; Αν ναι πως τους αντιμετώπισες;

Φυσικά υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Η διαφορετικότητα μας φέρνει αντιμέτωπους με το γεγονός πως σε κάποιους δεν θα είμαστε αρεστοί ενώ σε άλλους θα είμαστε σύμβολο λατρείας. Χαμόγελο στα θετικά σχόλια, ωστόσο ακούω με προσοχή την αρνητική κριτική, έπειτα την αξιόλογο και την επεξεργάζομαι με στόχο να μετατρέπονται σε εφόδια για την συνέχεια της εξέλιξης μου.

11) Το ένοχη ποια συναισθήματα σου ξυπνά;

Μου ξυπνά την κάθε ανάμνηση στην οποία υπήρξα ένοχος και τα άσχημα συναισθήματα που  προκάλεσα στην εκάστοτε σύντροφο μου… ωστόσο δεν θέλω να ξανά υπάρξω ένοχος !!! Και είμαι αποφασισμένος για αυτό.