Ημέρα Γνωριμίας στο Youth Maker space Larnaka

Το Youth Maker space Larnaka διοργανώνει Ημέρα Γνωριμίας, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 από τις 16:00 μέχρι τις 21:00, στις εγκαταστάσεις του στη Λάρνακα, με στόχο να ενημερωθεί το κοινό για το πώς οι νέες μορφές τεχνολογίας μπορούν να συμβάλουν στη δημιουργία πρωτότυπων επιχειρηματικών ιδεών.

Κατά τη διάρκεια του Οpen Day, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει τον χώρο και να έρθει σε επαφή με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν πρακτικά διαδραστικά εργαστήρια και σεμινάρια για καινοτόμες τεχνολογίες που θα διεγείρουν την περιέργεια των συμμετεχόντων, μέσω ομιλιών από κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ειδικούς στον τομέα της τεχνολογίας.

Επιπρόσθετα, θα δοθεί η ευκαιρία για δικτύωση των εκπαιδευτών μαζί με το κοινό, διευρύνοντας έτσι την κοινότητα του Youth Maker space Larnaka, γεγονός που θα έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική γνωριμία του κοινού με τον χώρο, καθώς και την καλλιέργεια χρήσιμων δεξιοτήτων δημιουργικότητας.

Σημειώνεται ότι, τo Youth Maker space Larnaka λειτουργεί με βάση τα πρότυπα των Maker spaces, τα οποία αναπτύσσονται από πανεπιστημιακά ιδρύματα ή κοινότητες στο εξωτερικό, παρέχοντας πρόσβαση στους νέους σε υψηλού επιπέδου και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για την ανάπτυξη και υλοποίηση πρωτότυπων επιχειρηματικών ιδεών.

Οι καινοτόμες τεχνολογίες που παρέχει το Youth Maker space Larnaka, αποτελούν βασικό παράγοντα εξέλιξης για τους τομείς της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, της Τέχνης, του Σχεδιασμού, των Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, Διαδραστικών Τεχνολογιών, της Μηχανοποίησης και Κατασκευής, αλλά και της Εκπαίδευσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ηλ. Διεύθυνση makerspacelarnaka@onek.org.cyή στο τηλέφωνο 24201777 (Δευτέρα – Σάββατο μεταξύ των ωρών 9:00 – 13:00). Για το αναλυτικό πρόγραμμα, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://bit.ly/2xL7P49