«ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 11.00 – 17.00, ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου  προσκαλεί τις μαθήτριες και τους μαθητές, υποψήφιες/ους φοιτήτριες/ές και τις οικογένειές τους καθώς και το ευρύτερο κοινό, στην «Ημέρα Γνωριμίας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020, μεταξύ των ωρών 11.00- 17.00, στον προθάλαμο του κτηρίου Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», στην Πανεπιστημιούπολη (Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, Αγλαντζιά).

Η «Ημέρα Γνωριμίας» θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ακαδημαϊκούς των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Κύπρου σχετικά με τα προσφερόμενα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων, καθώς επίσης ενημέρωση από την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας για σημαντικά θέματα φοίτησης, όπως σπουδές, σταδιοδρομία, στέγαση, υποτροφίες, οικονομικές διευκολύνσεις, φοιτητική ζωή, κοινωνική και ψυχολογική στήριξη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λειτουργεί Ενημερωτική Έκθεση με σταθμούς πληροφόρησης, οι οποίοι θα είναι στελεχωμένοι από ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό των Σχολών, Τμημάτων, Διοικητικών Υπηρεσιών και άλλων οντοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθώς και τον Φοιτητικών Ομίλων, για περαιτέρω ενημέρωση των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το χάρτη της Πανεπιστημιούπολης και άλλο οπτικοακουστικό υλικό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της «Ημέρας Γνωριμίας» εδώ: www.ucy.ac.cy/openday και τη σελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Facebook :  (Πανεπιστήμιο Κύπρου | University Of Cyprus).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο τηλέφωνο: 22894021 ή μέσω Ηλεκτρ. Ταχυδρ.:  fm@ucy.ac.cy 

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης «Ημέρα Γνωριμίας» Πανεπιστημίου Κύπρου.