ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ Η Αμερικανική Ακαδημία άνοιξε τις πόρτες της σε υποψήφιους μαθητές

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημέρα Γνωριμίας της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας, στην οποία υποψήφιοι μαθητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις σχολικές εγκαταστάσεις αλλά και να πάρουν μια μικρή γεύση από τις ακαδημαϊκές και όχι μόνο, δραστηριότητες του σχολείου.

Γονείς και μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με το διδακτικό προσωπικό, να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα που προσφέρεται  και όλες τις προοπτικές που τους ανοίγονται  στο μέλλον.

Οι μαθητές του σχολείου λειτούργησαν ως «ξεναγοί» και σύνοδευσαν γονείς και υποψήφιους μαθητές στις διάφορες αίθουσες  όπου παρακολούθησαν δειγματικά μαθήματα και πήραν μια γεύση από τις πολυάριθμες εξωσχολικές δραστηριότητες.

Στην παρουσίαση που έγινε στο αμφιθέτρο του σχολείου έγινε αναφορά στις υψηλές επιδόσεις των μαθητών στις εξωτερικές εξετάσεις A-Level και GCSE όπως επίσης και για στις εξαιρετικές επιδόσεις που είχαν σε Ευρωπαικό και Παγκόσμιο επίπεδο (Outstanding Pearson Learning Awards).

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι οι απόφοιτοι της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας είναι κάτοχοι απολυτηρίου πλήρως αναγνωρισμένου από το Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Το έμπειρο προσωπικό στην Αμερικανική Ακαδημία Λάρνακας στηρίζει τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, ενθαρρύνοντας το σεβασμό, την ενσυναίσθηση, την ακεραιότητα, την συνεργασία, την ανεκτικότητα και την ισότητα μεταξύ των μαθητών.

Με μια ιστορία 111 χρόνων στην εκπαίδευση, σκοπός της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας είναι να προωθεί και να ενισχύει την ακαδημαϊκή αριστεία ενώ ταυτόχρονα συνδράμει στην εξέλιξη του μαθητή σε ολοκληρωμένη προσωπικότητα.