Ηλίας Βρεττός: Τι κοινό έχει με τον Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια;

Τι κοινό μπορεί να έχει ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός με τον Ολυμπιονίκη των Κρίκων Λευτέρη Πετρούνια;

Τι κι αν το τέλος του καλοκαιριού πλησιάζει, ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός βρίσκεται ακόμη στο #VreTTour2016 συνεχίζεται και προκαλεί πανικό όπου κι αν κάνει στάση.

Το βράδυ της Πέμπτης 25/8, ο Ηλίας Βρεττός πραγματοποίησε μία hot εμφάνιση στο στέκι της Αθήνας Akanθus και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τον απολαύσει ζωντανά. Ανάμεσά τους ο Χρυσός Ολυμπιονίκης των Κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας. Ο πρωταθλητής μας, αφού ολοκλήρωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μία υπέροχη σεζόν για την καριέρα του, κάνει ένα μικρό διάλειμμα για ξεκούραση έως ότου επανέλθει δυναμικά για ακόμη περισσότερες επιτυχίες και μετάλλια για την Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, ο τραγουδιστής εντόπισε τον Λευτέρη Πετρούνια και τον πλησίασε ώστε να τον συγχαρεί. Το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε όμορφα σε μία φωτογραφία την οποία αργότερα ο Ηλίας Βρεττός μοιράστηκε στα social media του.

Το να κάνεις μια ολόκληρη χώρα περήφανη και το να γίνεσαι αγαπητός λόγω της αξίας σου και μόνο είναι τεράστιο επίτευγμα!!! Λευτέρη Πετρούνια τιμή μου που σε γνώρισα! Εκτός από το ολυμπιακό μετάλλιο είσαι χρυσός & στην ψυχή σου! Σ´ ευχαριστούμε… #lastnight #vrettos_akanthus #akanthussummer

vrettos-petrounias