Ηλεκτρικό FIAT 500: Το καλύτερο μικρό αυτοκίνητο για την πόλη, με κρατική χορηγία €10,000


Το πολυβραβευμένο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat 500, είναι ιδανικό για τις μετακινήσεις σου μέσα στην πόλη, προσφέροντας μία άνετη και ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης. Το «Best small electric car for the city» και «Best convertible for value», σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό «What Car?», μπορεί να γίνει δικό σου με κρατική χορηγία ύψους €10.000.

Χάρη στις δύο διαφορετικές μπαταρίες που διαθέτει, το Fiat 500 έχει τη δυνατότητα να καλύψει πλήρως τις καθημερινές σου ανάγκες. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με τη «Λειτουργία Sherpa», η οποία ρυθμίζει την οδήγηση και την εξοικονόμηση ενέργειας, βελτιστοποιώντας τις παραμέτρους λειτουργίας του. 

Ανανεωμένο και αναβαθμισμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, το ηλεκτρικό Fiat 500 διαθέτει εκλεπτυσμένη σχεδίαση με διακριτικές γραμμές, καθώς και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα άνεσης και λειτουργικότητας. Παράλληλα, φροντίζει να κάνει κάθε διαδρομή πιο εύκολη και ευχάριστη, χάρη στην ενισχυμένη ευρυχωρία του, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Cinerama, αλλά και τη μεγάλη και φωτεινή οθόνη αφής 10,25 ιντσών. Απόλαυσε μία μοναδική ηχητική εμπειρία, με το ηχοσύστημα JBL Premium Audio mastered by Bocelli, η οποία αποτελεί το αποκορύφωμα της οδηγικής εμπειρίας που προσφέρει το ηλεκτρικό Fiat 500.

Το ηλεκτρικό Fiat 500 αντιπροσωπεύει τη δέσμευση της Fiat για παραγωγή οικολογικών, κομψών και τεχνολογικά προηγμένων αυτοκινήτων, αποσπώντας συνολικά 35 διακρίσεις μέσα σε δύο χρόνια. Δες το από κοντά στις εκθέσεις της CiC Automasters και απόκτησέ το με κρατική χορηγία.