Ειδοποίηση γενεθλίων σύντομα και από το Twitter

Την προσθήκη καταχώρησης της ημερομηνίας γέννησης των χρηστών του, θα επιτρέψει σύντομα το Twitter, ακολουθώντας το δρόμο που  «χάραξε»  το facebook.
Τη Δευτέρα, η εταιρεία θα  παρουσιάσει μια νέα επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τα γενέθλια τους  στο προφίλ  τους στο Twitter.
Το χαρακτηριστικό «Kevin Hart Birthday» είναι βέβαια, εντελώς προαιρετικό.
Για να προσθέσετε την ημερομηνία γέννησης σας στο προφίλ σας στο Twitter, απλά θα πρέπει να επιλέξετε το “Επεξεργασία προφίλ”  και να ακολουθήσετε τη γνωστή διαδικασία.
Οι χρήστες, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα  να ελέγξουν , ποιοι ακόλουθοι  θα μπορούν να δουν τα γενέθλια τους.  Το Twitter δίνει πολλές επιλογές σε αυτό το ζήτημα. Μπορείτε να κάνετε δημόσια την ημερομηνία γέννησής σας, έτσι ώστε ο καθένας να την βλέπει, να επιλέξετε να την δείχνει μόνο στους ακόλουθους σας  ή αμοιβαίους οπαδούς (τους ανθρώπους που σας ακολουθούν και τους ακολουθείται κι εσείς).
Ωστόσο, το Twitter προειδοποιεί πως η καταχώρηση γενεθλίων φέρνει τους χρήστες μπροστά σε διαφημιστικό υλικό. “Θα χρησιμοποιήσουμε τα γενέθλιά σας για να σας δείξουμε σχετικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων,” αναφέρει το Twitter..
Στο μεταξύ, το Twitter αυτό το μήνα καταργεί το όριο των 140 χαρακτήρων για τα απευθείας μηνύματα (DMs). Με την αλλαγή αυτή, μπορείτε τώρα να στείλετε DMs που να είναι μέχρι 10.000 χαρακτήρες.