Ίαν Στρατής: “Έχω αρνηθεί πολύ δελεαστικές προτάσεις. Επιλέγω πράγματα που να είμαι εγώ”Ο Ίαν Στρατής ταξίδεψε με το Celebrity Trave στη Χιλή και παρασυρόμενος από τη μποέμ και χαλαρή ατμόσφαιρα, απάντησε με κέφι και αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Νίκου Κοκλώνη.

Μίλησε για το αν υπήρξε ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνον και την Ειρήνη Καζαριάν, για την απόφασή του να μετακομίσει στην Κυψέλη, για την εμπειρία του στο X Factor, ενώ αποκάλυψε αν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο.

«Είχα πλησιάσει την Ειρήνη για να συμμετάσχει στο video clip μου και μάλλον παρερμηνεύτηκαν κάπως τα πράγματα», σχολίασε ο Ίαν. Λίγο μετά αποκάλυψε πως είναι ελεύθερος αυτό το διάστημα, «Οk είναι τα one night stands, αλλά μετά από κάποια στιγμή δε σε γεμίζουν αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ λογικό κιόλας. Οπότε αναζητάς κάτι άλλο».

Όταν η συζήτηση έφτασε σε ένα θέμα που είχε συζητηθεί κι αφορούσε μια πρόταση που αρνήθηκε ο Ίαν Στρατής από γνωστή εταιρία ένδυσης παρά το ότι του προσέφερε ένα πολύ μεγάλο ποσό, εκείνος δήλωσε: «Το έχω ξανακάνει, έχω αρνηθεί πολύ δελεαστικές προτάσεις. Γενικά επιλέγω πράγματα που να είμαι εγώ. Θέλω να αισθάνομαι όμορφα με αυτά που κάνω».

Πηγή : tralala.gr