Η Ζωή θέλει τόλμη

Η Ζωή θέλει τόλμη
Γράφει ο Ματθαίος Λιασής
Email: matheosliasis68@gmail.com

Η ζωή πάντοτε ήταν δύσκολη και παντα μας εβαζε εμπόδια στους στόχους μας. Μέσα απο τις δυσκολίες γίνεσαι πιο δυνατός. Μέσα απο τις στάχτες σου μπορείς να αναγεννηθείς. Για αυτό αν έπεσες κάτω 100 φορές, ξανασήκω και πάλεψε για τα ονειρά σου. Μην τα παρατάς.
Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες. Πάντα θα υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Αποτυχία δεν είναι να αποτύχεις, αλλά να τα παρατήσεις. Για αυτό συνέχισε την προσπάθεια. Είσαι γεννημένος για κάποιο σκοπό και είσαι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, γιατί ο καθένα μας ειναι διαφορετικός.

Μην ακολουθείς τον εύκολο δρόμο, αλλά τον δύσκολο δρόμο. Δούλεψε και αγωνίσου για τα ονειρά σου και πιστεψέμε αν πεισμώσεις και το πιστέψεις θα τα πραγματοποιήσεις. Αλλά για να το πετύχεις πρέπει να δουλέψεις και να αντιμετωπίσεις την ζωή κατάματα χωρίς φόβο. Μην αποφεύγεις τα προβληματά σου, ότι και να κάνεις όσο και να τα αποφεύγεις θα σου υπενθυμίζουν οτι είναι εκεί.

Για αυτό προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να πιστεύεις στον εαυτό σου και σε κάθε δυσκολία σου να χαμογελάς. Αυτά είναι τα τρία όπλα για να βγεις νικητής. Για αυτό πιστέψε στα ονειρά σου και την ζωή που θέλεις να φτίαξεις και απλά ζηστό.