Η Υork Capital Management εξαγόρασε το ξενοδοχείο Londa στη Λεμεσό


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εξαγορά του πέντε αστέρων ξενοδοχείου-ορόσημο Londa στη Λεμεσό από τον επενδυτικό ταμείο York Capital Management με συμβούλους της εν λόγω επένδυσης την Elements Capital Management. Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο συνεχίζει τη λειτουργία του κανονικά ενώ οι επενδυτές βρίσκονται σε διαδικασία μελέτης για τη μελλοντική αναβάθμιση του χώρου.  

Το Londa  ανεγέρθηκε το 1982, με ιδιοκτήτρια εταιρεία τη Serendipity Ltd, μέλος του ομίλου εταιρειών Γ. Παρασκευαΐδης, πάνω στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Το ξενοδοχείο ανακαινίσθηκε το 2005 από τους παγκοσμίου φήμης Ιταλούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές Caruzzo Rancatti από το Μιλάνο. 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επενδυτική προοπτική που δημιουργείται με την εξαγορά του Londa», ανέφερε χαρακτηριστικά για την εξαγορά ο Ανδρέας Γεωργαλλής, εκτελεστικός διευθυντής της Elements Capital Management και πρόσθεσε ότι «η επενδυτική μας δραστηριότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με την επίτευξη υψηλών θετικών αποδόσεων, λόγω της πολύχρονης γνώσης και εμπειρίας μας στον τομέα των ξενοδοχείων και ακινήτων, μας δίνει την πεποίθηση πως και αυτή η επένδυση στην Κύπρο θα είναι εξίσου επιτυχημένη», κατέληξε.