Η Τζώρτζια Παναγή στο πλευρό Κύπριου τραγουδιστή! Τί τρέχει μεταξύ τους;

Η Τζώρτζια Παναγή “ξαναχτυπά”…

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια σε νέο ρόλο με τον αγαπημένο και γνωστό τραγουδιστή, Νικόλα Γεωργίου. Ο Κύπριος καλλιτέχνης, ο οποίος μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα νυχτερινά μαγαζιά της Κύπρου και έχοντας συνεργασία με την Panik Records, κυκλοφορώντας το τραγούδι “Μεγάλη Καρδιά” πρόσφατα, βλέπει τις μετοχές του να ανεβαίνουν.

Η καλή σχέση που έχει με την Τζώρτζια Παναγή αλλά και η χημεία μεταξύ τους ήταν αρκετά για να αποδεχθούν την πρόκληση-πρόσκληση να κάνουν μαζί διασκευή του τραγουδιού του “Μεγάλη Καρδιά”. Μέσα από διαδικτυακό κανάλι και την εκπομπή “The Challenge” με τον Ανδρέα Μασουρή, είδαμε την συνύπαρξη on stage και το άρτιο αποτέλεσμα που ικανοποίησε πολλούς.

Ο Νικόλας ως φυσικό ταλέντο μαζί με την Τζώρτζια που εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες μας χαρίζουν μια ξεχωριστή συνεργασία. Δείτε το σχετικό βίντεο στο 5.50, με την Τζώρτζια Παναγή σε ρόλο τραγουδίστριας να αποδέχεται την πρόκληση και να την κερδίζει η… “Μεγάλη Καρδιά” του νεαρού και πολλά υποσχόμενου νεαρού τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/B1WhUFtHxfl/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Πηγή : alphanews.live