Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει το Ιστορικό Εμπορικό Κέντρο της Λάρνακας

Street in the historic center of the city in summer sunny day. Larnaca, Cyprus

Η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας και τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας, εξήγγελλε το «Πρόγραμμα Υποστήριξης των Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας», για το 2022.

Το «Πρόγραμμα Υποστήριξης των Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας», για το 2022, εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής της Τράπεζας για στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσα από ουσιαστικές δράσεις και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Λάρνακας και τον Σύνδεσμο Καταστηματαρχών Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας. 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα πραγματοποιηθούν εκπαιδεύσεις των καταστηματαρχών σε διάφορα θέματα ασφάλειας, όπως πρώτες βοήθειες/πρόληψη & αντιμετώπιση φωτιάς σε εργασιακό χώρο κ.ά. από εξειδικευμένους συνεργάτες/μέλη του SupportCY. 

Παραδόθηκε ακόμα από την Τράπεζα Κύπρου απινιδωτής για να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου. 

Η εξαγγελία του Προγράμματος, έγινε κατά τη διάρκεια διάσκεψης τύπου, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης Δήμου Λάρνακας, στην παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας, του Περιφερειακού Διευθυντή Λάρνακας/Αμμοχώστου και της Διευθύντριας Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Κύπρου καθώς και του Προέδρου και Μελών του Συνδέσμου Καταστηματαρχών του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας. 

Κατά την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε το πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για το προσωπικό των καταστημάτων του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας.