Η Τόνια Σωτηροπούλου θέλει να κάνει τον Μαραβέγια χορτοφάγο!

H Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας διανύουν μια πολύ καλή περίοδο στην προσωπική τους ζωή.

Το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο, καθώς περνά όμορφες στιγμές μαζί και κάνει πράγματα που το χαροποιούν. Εκείνος τη στηρίζει πολύ και στέκεται στο πλευρό της σε σημαντικές στιγμές για εκείνη, όπως για παράδειγμα στην πρεμιέρα της ταινίας «Everything is Wonderful», όπου πόζαραν μαζί και τα πρόσωπά τους έλαμπαν. Οι δυο τους βρέθηκαν επίσης και στο 73ο Φεστιβάλ κινηματογράφου στις Κάννες, όπου εκείνος γιόρτασε και την ονομαστική του εορτή παρέα με την αγαπημένη του.

Η Τόνια εδώ και 16 χρόνια έχει απαρνηθεί το κρέας και το έχει βγάλει από τη διατροφή της, προσπαθώντας έμπρακτα να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ζώων.

«Δεν τρώω κρέας 16 χρόνια τώρα. Δεν προσπαθώ να πείσω τους άλλους να κάνουν το ίδιο, προσπαθώ όμως να τους κάνω να σκεφτούν» είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη έντυπη συνέντευξή της.

Θα κάνει τον Κωστή Μαραβέγια χορτοφάγο άραγε; «Έχει ελαττώσει πολύ το κρέας, αλλά όχι επειδή τον κυνηγάω, έτσι κι αλλιώς δεν τρώει πολύ. Δεν μου αρέσει καθόλου ο φανατισμός του «μη», δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Όπως δεν θέλω να μου λένε εμένα τι να φάω, έτσι κι εγώ δεν θέλω να παρεμβαίνω στα θέλω του άλλου».

Πηγή :  gossip-tv.gr