Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε με τον πιο θερμό τρόπο τον Αντώνη Ρέμο και τη Δέσποινα Βανδή στην Πύλη Α! (φωτογραφίες)


Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά μαζί στη Θεσσαλονίκη!

Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή 15/3 στην Πύλη Α της συμπρωτεύουσας, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. Μετά από μία πολύ επιτυχημένη και γεμάτη σεζόν στην Αθήνα, το σχήμα ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και η υποδοχή του κόσμου ήταν ένθερμη, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα τους.

Δύο από τα πιο σημαντικά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού ένωσαν δυνάμεις και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Ο Αντώνης Ρέμος επέστρεψε στην πόλη όπου μεγάλωσε και χάρισε στο κοινό μοναδικές στιγμές. Ερμηνεύοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του σε ένα πρόγραμμα με έντονη εναλλαγή συναισθημάτων που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ο καλλιτέχνης χειροκροτήθηκε πολύ πολύ έντονα!

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στην πίστα, αποδεικνύοντας τους λόγους για τους οποίους είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες της χώρας. Λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ, σε μια αναδρομή σε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει πολύ… η Δέσποινα Βανδή μας ταξίδεψε.

Οι εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται για λίγο καιρό ακόμα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Πύλη Α. Στο σχήμα συμμετέχουν επίσης η Κρυσταλλία, η Στεφανία Ρίζου, ο Dj Αντώνης Δημητριάδης και η Τάνια Μπρεάζου.

Πηγή : tralala.gr