Η τελευταία ανάρτηση της Νανάς Καραγιάννη και το μήνυμα όλο νόημα – Τι της συνέβη λίγο πριν;

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια η Νανά Καραγιάννη είναι γνωστό, καθώς η ίδια δεν προσπάθησε να το κρύψει ποτέ. Από τη μέρα που η ανορεξία της «χτύπησε» την πόρτα, δεν σταμάτησε να την πολεμάει και να προσπαθεί να αναρρώσει.

Όλα έδειχναν πως η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε κατά πολύ, με τη Νανά να δείχνει να είναι καλύτερα. Μάλιστα, στην τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στον Πέτρο Κωστόπουλο ανέφερε ότι επανήλθε και πως σιγά – σιγά γίνεται καλύτερα, ενώ εξήγησε ότι μιλάει δημόσια για την ανορεξία, έτσι ώστε να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες.

Δυστυχώς χθες, μια δυσάρεστη είδηση έσκασε σαν «βόμβα» στο διαδίκτυο. Η δημοσιογράφος λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη, ενώ οι γιατροί την μετέφεραν στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας και την έθεσαν σε καταστολή.

Η Νανά Καραγιάννη, όλο αυτό το διάστημα ενημέρωνε τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει, μέσω των social media, ενώ συχνά αναφερόταν και στην ανορεξία. Στην τελευταία ανάρτηση της στοInstagram πριν την εισαγωγή στο νοσοκομείο, έγραψε στην λεζάντα με χιούμορ: «Ζητείται φιλάνθρωπος φυσικοθεραπευτής να αναλάβει το διαλυμένο αυτό κορμί»!

unnamed-file Untitled-36 Untitled-37