Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 1 εκ. δολάρια σε πλημμυροπαθείς και την αποθεώνουν

Μια γενναιόδωρη κίνηση έκανε η Τέιλορ Σουίφτ, η οποία δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Λουιζιάνας, καθώς οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή άφησαν πίσω τους χιλιάδες άστεγους.

«Ξεκίνησα την παγκόσμια περιοδεία μου το 1989 από τη Λουιζιάνα και οι υπέροχοι θαυμαστές μου με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου» δήλωσε η Σουίφτ στο CNN.

«Το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι στην Λουιζιάνα έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους αυτήν την εβδομάδα είναι συγκλονιστικό. Προτρέπω όσους μπορούν να βοηθήσουν και να στείλουν την αγάπη και τις προσευχές τους στους ανθρώπους που έμειναν στον δρόμο εξαιτίας αυτής της φυσικής καταστροφής που έπληξε φέτος την περιοχή» πρόσθεσε η 26χρονη τραγουδίστρια.

Ο κυβερνήτης της Λουιζιάνα Τζον Μπελ Εντουαρτς έχει κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στον απόηχο της καταστροφής που κατέστρεψε τουλάχιστον 40.000 κατοικίες από τη λάσπη.

upl57b706fdd8423

«Θα χρειαστούμε εθελοντές για να βοηθήσουν να βγάλουμε τη λάσπη από τα σπίτια» δήλωσε ο Εντουαρτς, καθώς οι κάτοικοι δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους.

upl57b7070e7e18d upl57b70724b395c upl57b7072f09de9

Πηγή: thetoc.gr