Η TBWA\Entelia βραβεύτηκε Partner of the Year 2018 από τη McDonald’s™

Την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, η McDonald’s πραγματοποίησε την εκδήλωση «Better Τogether» προκειμένου να τιμήσει τους εργαζόμενους και συνεργάτες της εταιρείας. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην επιβράβευση της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της αφοσίωσης στη δουλειά.

Ένα από τα βραβεία ήταν το Partner of The Year 2018 το οποίο δόθηκε στην TBWA\Entelia επιβραβεύοντας έτσι τη δεκαετή και απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους.

Αυτό το βραβείο αποδεικνύει περίτρανα ότι οι σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους, η γεμάτη όραμα καθοδήγηση, το σύστημα δουλειάς, η εμπιστοσύνη και η αποδοχή, δίνουν σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο Νεόφυτος Ταλιώτης, Managing Director TBWA\Entelia, δήλωσε «Μία βράβευση που μας κάνει σίγουρα υπερήφανους, παράλληλα όμως οριοθετεί καινούργιες προκλήσεις. Μία βράβευση, αποτέλεσμα μιας δεκαετούς συνεργασίας που το πάθος, η πίστη στο brand και η σκληρή δουλειά αναγνωρίζει τη συμβολή όλων.  Όλα όμως τα συναισθήματα και τις εμπειρίες υποσχόμαστε να τα μεταφέρουμε στην καθημερινή μας δουλειά με περισσότερο πάθος, περισσότερη δημιουργικότητα, για καλύτερα και μεγαλύτερα αποτελέσματα».

Η TBWA\Entelia είναι μέλος του πολυεθνικού διαφημιστικού δικτύου της TBWA που έχει σαν φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική το Disruption, τη διασάλευση, την ανατροπή των συμβάσεων που επιβάλλουν τα πλαίσια, οι παγιωμένες αντιλήψεις και το statusquo.