Η Taylor Swift αγόρασε σπίτι σε έγκυο θαυμάστρια

Μία απίθανη και σίγουρα γενναιόδωρη κίνηση έκανε η Taylor Swift.

Η Taylor Swift λάνσαρε πρόσφατα το δικό της κοινωνικό δίκτυο τύπου Facebook, το «The Swift Life» που συνοδεύεται από την αντίστοιχη εφαρμογή, προκειμένου να έρχονται σε επαφή οι θαυμαστές της και να μοιράζονται ιστορίες για την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Μία από τις χρήστριες της εφαρμογής είναι η Stephanie, μία νεαρή γυναίκα που διαθέτει ξεχωριστή σύνδεση με την Taylor.

Σε μία δημοσίευση που ανάρτησε στο «The Swift Life», η Stephanie εξομολογήθηκε ότι όταν ήταν ακόμη έγκυος, η Taylor Swift αποφάσισε να της αγοράσει ένα ολόκληρο… σπίτι. Όπως εξηγεί, εκείνη την περίοδο (το 2015) δεν είχε πουθενά να ζήσει και ο σύζυγός της είχε χάσει τη δουλειά του.

Τότε η μητέρα της Stephanie έστειλε μήνυμα στη διάσημη τραγουδίστρια, περιγράφοντας την ιστορία. Το μόνο που ζήτησε από την pop star ήταν να κάνει τη Stephanie να νιώσει ξεχωριστή στη συναυλία που θα έδινε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Μετά το τέλος της συναυλίας, η Taylor Swift κάλεσε την εγκυμονούσα Stephanie στο καμαρίνι και της είπε: «Stephanie, είσαι στη ζωή μου για αρκετό καιρό και ποτέ δε ζήτησες τίποτα. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου και θα βοηθούσα. Αλλά δεν το έκανες. Η μητέρα σου μου είπε…»

Η Stephanie λέει πως η Taylor Swift δεν επέστρεψε μόνο το τίμημα του εισιτηρίου για το show, αλλά τη βοήθησε να αγοράσει ένα σπίτι και ό,τι χρειαζόταν για το μωρό της.

«Θέλω να είσαι ικανή να απολαύσεις το μικρό κοριτσάκι σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα από όλα αυτά», είπε η 28χρονη Αμερικανίδα στη Βρετανίδα θαυμάστριά της τη νύχτα μετά τη συναυλία στο Μάντσεστερ.

Πηγή: hit-channel.gr