Η Τάνια Μπρεάζου πιο σέξι από ποτέ μετά τον χωρισμό της (Pics)

Η συμμετοχή της, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, στο Αθηνών Αρένα, έπειτα από προσωπική επιλογή του Αντώνη Ρέμου, την κάνει να νιώθει αισιόδοξη για το μέλλον της καριέρας της.

Ο λόγος για την Τάνια Μπρεάζου, η οποία άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και έγινε μια καυτή κοκκινομάλλα. Βέβαια, λένε, πως όταν μια γυναίκα βάφει το μαλλί της, έχει βγει από μια σχέση. Όπως επίσης να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και την σέξι διάθεσή της.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της Τάνιας, η οποία ήταν σε σχέση με τον Αρίωνα από τους Pop-Up, με τον οποίο ήταν την ίδια χρονιά στον X Factor. Πλέον είναι μόνη της και έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της, αφού ομολογουμένως έχει μεγάλο ταλέντο!

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες και πλέον ο καθένας τραβά ξεχωριστό δρόμο. Η εργασιοθεραπεία, λένε πάλι, βοηθά να ξεπεράσεις μια σοβαρή σχέση και έναν χωρισμό.

Έτσι βλέπουμε πως η Τάνια τα δίνει όλα στην σκηνή του Αθηνών Αρένα και απ ‘ότι μάθαμε ετοιμάζει νέα πράγματα μετά τις γιορτές. Η ίδια είναι σε φάση ανανέωσης, όπως και ο Αριώνας, ο οποίος συνεχίζει με νέο συγκρότημα, τους Pop-Up που πρόσφατα κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι.

View this post on Instagram

Chilling with this baby girl 🎸

A post shared by Tania Breazou (@taniabreazou_official) on