Η Τάνια Καρρά ετοιμάζει κάτι αλλά… Τι είπε στο music.net.cy και τη Στέλλα Παπά;

Η ίδια δηλώνει λαϊκή τραγουδίστρια . Ακούγοντας την κάποιος θα έλεγε ακριβώς το ίδιο . Διαβάζοντας κάποιος όσο μας είπε στη μικρή κουβεντούλα που είχαμε θα καταλάβει και πόσο «σπάνιο» πλάσμα είναι…..

[blockquote style=”3″]Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά [/blockquote]

Τάνια μου νομίζω σε πετυχαίνουμε σε μια περίοδο όπου πηγαινό-ερχεσαι Πάτρα Αθήνα για κάποιες εμφανίσεις;

Ναι, κάθε Παρασκευή & Σάββατο εμφανίζομαι στο Ρομέο της Πάτρας, το αδερφάκι τυ γνωστού Αθηναικού Ρομέο, μαζί με το Νίκο Μανιάτη και τον Πάρι Καραβασίλη.

Δισκογραφικά ετοιμάζεις κάτι;

Συζητάμε διάφορα με τις εταιρείες μου, την Panik Platinum & ICON MUSIC Records! Σύντομα θα τα μάθετε!

image2

Μίλησέ μας λίγο για το τραγούδι σου που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό..

Πριν από λιγους μήνες κυκλοφόρησε το “Γι Αυτό Σταμάτησέ Με” μια δυναμική μπαλάντα σε στίχους STAN και μουσική ICON MUSIC & STAN. Είναι ένα τραγούδι που αγαπήσαμε και πιστέψαμε όλη η ομάδα από την πρώτη στιγμή και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ότι αρέσει και στον κόσμο.

Στο ενεργητικό σου έχεις συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ό Νίκος Βέρτης, Πάνος Κιάμος, Σταμάτης Γονίδης, Νότης Σφακιανάκης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίνο κ.α

Ναι είχα τη χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με αρκετούς αξιόλογους καλλιτέχνες. Έμαθα πολλά πράγματα από τον καθένα απ’αυτούς και ανυπομονώ για τις επόμενες!

Αλήθεια με ποιον από αυτούς θα ήθελες να κάνεις ντουέτο και αν ναι ποιο τραγούδι τους ;

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να κάνω ντουέτο με οποιονδήποτε καλλιτέχνη από την στιγμή που θα υπήρχε χημεία! Δεν μου έρχεται στο μυαλό κάποιο ήδη υπάρχον τραγούδι… Κάποιο καινούργιο θα ήθελα(γέλια)

image1

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον STAN;
Η συνεργασία με τον STAN είναι από τις πιο όμορφες που είχα και μπορώ να σου πω 1000 διαφορετικούς λόγους. Είναι εκπληκτικό παιδί και ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς μας. Εκτός από την δισκογραφική συνεργασία μας έκανα και live εμφανίσεις μαζί του και εντυπωσιάστηκα από το πόσο πολύ τον αγαπάει ο κόσμος!

Στο τραγούδια σου λες «Γι’αυτό σταμάτησε με» . Εσύ θα έλεγες σε κάποιο να σε σταματήσει από το να φύγεις ;

Όπως προανέφερα είναι μια δυναμική, πολύ ερωτική μπαλάντα. Για να φτάσω στο σημείο να πω “Γι’αυτό σταμάτησε με” σε κάποιον, νομίζω ότι θα έχω “φύγει” ήδη . Ίσως να το έλεγα από μέσα μου λοιπόν γιατί στην πραγματικότητα δεν θα το έλεγα σε κάποιον που δεν θα το είχε κάνει πριν χρειαστεί ακόμα και να το σκεφτώ.

Ακούγοντας σε κάποιος να τραγουδάς το κομμάτι αυτό θα σκεφτεί πως είσαι καθαρά μια λαϊκή τραγουδίστρια …εσύ θεωρείς τον εαυτό σου λαϊκή τραγουδίστρια ;

Πιστεύω πως είμαι μια λαϊκή τραγουδίστρια της εποχής μου! Αγαπώ και τα βαριά λαϊκά τραγούδια και τα τραγουδάω, όμως πιστεύω πως ο κόσμος πια έχει ανάγκη για λαϊκό τραγούδι ,προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα της εποχής μας.

Πες μου ένα ξένο κομμάτι που θα ήθελες να τραγουδήσεις ;

Αγαπώ πολύ το “At last” της Etta James! Δεν ξέρω αν θα τολμούσα να το τραγουδήσω σε κάποια από τις εμφανίσεις μου, πάντως στο σπίτι μου το τραγουδάω συχνά!

Είναι δύσκολη η νυκτερινή ζωή ;
Η ζωή είναι δύσκολη γενικά πλέον! (γέλια). Όλα τα επαγγέλματα έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους και μπορεί να δουλεύω νύκτα όμως είμαι άνθρωπος της ημέρας.

Όσες μέρες δεν τραγουδάς , ξυπνάς νωρίς ;
Αν έχω κάποια υποχρέωση μπορώ να ξυπνήσω και πολύ νωρίς! Το επάγγελμά μας πλέον απαιτεί να ξενυχτάμε μόλις δυο βράδια. Όμως δεν σου κρύβω πως είμαι αρκετά υπναρού!

image3