Η Τάμτα έστειλε «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ» στους ήρωες με τις μάσκες


Με ένα τραγούδι ευχαρίστησε η Τάμτα τους ήρωες της πανδημίας.

Η Τάμτα έστειλε με το δικό της τρόπο «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ» στους επαγγελματίες υγείας που βάζουν σε κίνδυνο καθημερινά τις ζωές τους στο μέτωπό του κορονοϊού.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής pop σκηνής εμφανίστηκε μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο στο συγκινητικό αφιέρωμα που έκανε ο ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής (03/05) στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, τους ανθρώπους που στηρίζουν την κοινωνία μας την περίοδο που το έχει περισσότερο ανάγκη.

«Καλησπέρα σε όλους. Είναι ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχω και εγώ σε αυτό το υπέροχο όμορφο project», ήταν τα πρώτα λόγια της Τάμτα.

«Νιώθω μέσα μου τεράστια ευγνωμοσύνη για όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές της χώρας, για τη δύναμη που έχουν δείξει για όλο αυτό τον καιρό, για την υπομονή τους και κυρίως για την πίστη τους σε ένα καλύτερο αύριο», πρόσθεσε.

«Σας στέλνω και εγώ το δικό μου ευχαριστώ με τον τρόπο μου μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ», ανέφερε.

Η Τάμτα εξέφρασε στη συνέχεια την ευγνωμοσύνη της τραγουδώντας την επιτυχία της «Αγάπησέ Με», ένα από τα τραγούδια που έχουν χαρακτηρίσει την καριέρα της στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Το «Αγάπησέ Με», σε μουσική και στίχους του Γρηγόρη Φλώριου, κυκλοφόρησε το 2007 και δάνεισε επίσης τον τίτλο του στο δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το οποίο είχε κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά από τη Minos – EMI.

Η Τάμτα τραγούδησε το «Αγάπησέ Με» από την καταπράσινη αυλή του σπιτιού της, έχοντας φροντίσει να προσφέρει στους τηλεθεατές μία παραγωγή επαγγελματικού επιπέδου.

Πηγή : hit channel