Η ταφή του George Michael τελέστηκε σε ιδιωτικό κύκλο (φώτος)


Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι αποχαιρέτησαν για πάντα το είδωλο George Michael.

Έπειτα από τρεις μήνες τελέστηκε η ταφή του George Michael.

Γεννημένος ως Γεώργιος – Κυριάκος Παναγιώτου, ο Ελληνοκυπριακής καταγωγής pop star άφησε την τελευταία πνοή του την ημέρα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, σκορπώντας θλίψη στους θαυμαστές του και στο σύνολο του καλλιτεχνικού κόσμου, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό είχε επηρεαστεί από το απαράμιλλο στιλ του.

Ο σύντροφος του George Michael, Fadi Fawaz, ήταν το άτομο που ανακάλυψε πρώτος το διάσημο τραγουδιστή να κείτεται άψυχος στο κρεβάτι του. Τα αίτια του θανάτου παρέμεναν αδιευκρίνιστα, έως ότου οριστικοποιήθηκε πρόσφατα ότι το αδόκητο συμβάν προήλθε από φυσικά αίτια, με την υπόθεση να θεωρείται και επισήμως λήξασα από τις Αρχές, καθότι δεν υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έρευνες.

Η σωρός του George Michael παρέμενε άταφη, παρότι οι φήμες ήθελαν την κηδεία να έχει πραγματοποιηθεί εν κρυπτώ.

Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος καλλιτέχνη, η μικρή τελετή έλαβε χώρα την Τέταρτη 29 Μαρτίου σε ιδιωτικό κύκλο στο κοιμητήριο του Highgate στο Λονδίνο, με την ίδια και τους στενούς φίλους του να αποχαιρετούν για πάντα τον Geοrge Michael.

Η περίφραξη του χώρου είχε καλυφθεί ώστε να μη ληφθεί υλικό από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που ήταν παρόντες απ’ έξω, ενώ εμφανής ήταν η παρουσία ανδρών ασφαλείας.

Στον ίδιο μέρος αναπαύονται σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο φιλόσοφος, ιστορικός και οικονομολόγος Karl Marx (1883), ο βιολόγος Herbert Spencer (1903), ο ιστορικός Eric Hobsbawm (2012) και ο επιστήμονας Michael Faraday (1867).

Πηγή: hit-channel.gr