«Οι συμμαθητές»: Ηθοποιός που παίζει στον 3ο κύκλο δεν είχε δει ποτέ πριν τη σειρά!

Ηθοποιός που παίζει στον τρίτο κύκλο της σειράς «Οι Συμμαθητές» παραδέχτηκε δημόσια πως δεν είχε δει το σίριαλ πριν αποφασίσει να συνεργαστεί.

Δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Κάππα ο οποίος δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του. Δείτε τι αποκάλυψε…

Αλήθεια, η συνεργασία σου με τους Συμμαθητές πως προέκυψε;

«Εννοείται εντελώς ξαφνικά! Εκεί που καθόμουν στον καναπέ και κοιτούσα το ταβάνι και αναρωτιόμουν τι μπορεί να μου επιφυλάσσει το καλλιτεχνικό μέλλον μου, χτύπησε το τηλέφωνο και ήρθε η πρόταση για τους «Συμμαθητές». Μάλιστα στη συνέχεια χτύπησε και ακόμα δυο -τρεις φορές το τηλέφωνο και για κάποια άλλα πράγματα – όπως για παράδειγμα, η άλλη πρόταση αφορούσε στο θέατρο – και ενώ μέχρι εκείνη τη δεδομένη στιγμή μπορεί να είχες άπλετο χρόνο, ξαφνικά διαπιστώνεις πως όλο το χειμώνα μπορεί να μη σου φτάνει το 24ωρο για να προλάβεις.

Είσαι ένας ηθοποιός που δεν φοβάται να κρατά αποστάσεις… ασφαλείας από την τηλεόραση και δεν λες εύκολα «ναι» σε ό,τι προκύψει. Πώς και …γλυκάθηκες από τους «Συμμαθητές;»;

«Μα μου άρεσε πολύ ο ρόλος και στη συνέχεια μου άρεσαν πολύ και οι «Συμμαθητές»!

Τι εννοείς στη συνέχεια;

«Τη σειρά δεν είχε τύχει να την παρακολουθήσω. Είχα πέσει μόνο πάνω σε κάποια τρέιλερ και σε κάποιες μεμονωμένες σκηνές. Έτσι μπήκε στα Internet και την είδα και πραγματικά τη λάτρεψα. Είναι μια δουλειά που έχει φοβερό σενάριο, απίστευτο ρυθμό, είναι καλογυρισμένη και γενικότερα προσέγγιση από την πρώτη μέχρι και την τελευταία της λεπτομέρεια.

Και ο δικός σου «Συμμαθητής»« τι χαρακτηριστικά έχει;

Υποδύομαι ένα παιδί που στο σχολείο δεν τα είχε περάσει και …super! Ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων – να σκεφτείς ένα από τα παρατσούκλια του ήταν «Αόρατος» – και το οποίο είχε υποστεί μιας μορφής μπούλινγκ. Ένα παιδί το οποίο και τώρα που έγινε άνδρας εννοείται πως εξακολουθεί να είναι μοναχικός τύπος.

Πηγή: TV Έθνος