Η συγκινητική εξομολόγηση της Χριστίνας Κυριάκου. «Ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα…»

Μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram έκανε η Χριστίνα Κυριάκου.

Η γνωστή Κύπρια ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε αποφασίσει να κάνει στροφή στην καριέρα της και να γίνει αεροσυνοδός, ενώ ταυτόχρονα εξομολογήθηκε ότι έφτασε στα όρια της κατάθλιψης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Κάνοντας εκκαθάριση στο κινητό βρίσκω αυτη την φωτογραφία και ήθελα να μοιραστώ μαζί σου το background. 4.30 π.μ Μαίος 2019

Περιμένωντας το Skype call Για το τελικό μου interview (Είχαν προηγηθεί πολλά στάδια πιο πριν) με την Emirates για να με πάρουν δουλειά σαν αεροσυνοδό.

Ένιωθα ή τουλάχιστον νόμιζα ότι ήμουν έτοιμη να τα αφήσω όλα και όλους πίσω μου και να το ξεκινήσω απο την αρχή.Ήταν μάλλον ένας τρόπος διαφυγής-η εύκολη λύση. Φλερτάρωντας με την κατάθλιψη που δεν είδε ποτέ κανείς. Την απογοήτευση για διάφορα/ους που δεν είδε ποτέ κανείς. Το χάσιμο του εαυτού μου • ποια είμαι-τι θέλω -τι κάνω ,που δεν είδε ποτέ κανείς.

Και τώρα, Κάποιους μήνες μετά, λεω και πιστευώ περισσότερο απο ποτέ πως Πάντα όλα για κάποιο λόγο γίνονται και είναι πάντα για καλό σου. Αρκεί να έχεις την ΥΠΟΜΟΝΗ και ξεκάθαρο στόχο. Να έχεις ανθρώπους κοντά σου που να το επικοινωνείς ουσιαστικά.

Να μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Το ΘΕΛΩ και η ΑΓΑΠΗ είναι η πιο δυνατές λέξεις που έχω γνωρίσει.

Πηγή : ShowBiz